Yemeksepeti.com’u Tıklayın, Yemeğinizin Yanında Ücretsiz DVD Kazanın

Alışveriş Alışveriş Yemeksepeti.com’u Tıklayın, Yemeğinizin Yanında Ücretsiz DVD Kazanın

Tarihler: 26 Mart 2007 Pazartesi ~ 29 Mart 2007 Perşembe

Firma: Yemeksepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2007 ~ Mar 29, 2007

Yemeksepeti.com’u tıklayın, yemeğinizin yanında ücretsiz DVD kazanın
Dumanı üzerinde DVD’ler sizi bekliyor

Yemeksepeti.com’un 30 YTL’lik siparişinize DVD promosyonu büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıl yemeksepeti.com’dan verilen siparişlerin yanında 90 bin’e yakın DVD gönderildi. Siz de siparişinizin yanında Sin City, Aviator, Angel-A, Kelebek Etkisi, Mr. And Mrs. Smith gibi son dönemin birbirinden iddialı filmlerine ücretsiz olarak sahip olmak istemez misiniz? Öyleyse tek yapmanız gereken yemeksepeti.com’u tıklamak ve promosyonun geçerli olduğu restoranlardan en az 30 YTL tutarında yemek siparişi vermek. Üstelik 30’dan farklı DVD filmin yer aldığı kampanyaya her ay 6 yeni film ekleniyor.

Kayıtlı kullanıcı sayısı 240.000’e ulaşan yemeksepeti.com, düzenlediği promosyonlarla da internet kullanıcılarının gönlünü fethediyor. Film meraklıları için hazırlanan DVD promosyonu ise bunlardan en çok ilgi göreni. Şu an yaklaşık 125 restoranda geçerli olan promosyon dahilinde, yemeksepeti.com’dan vereceğiniz 30 YTL’nin üzerinde siparişle birlikte ücretsiz bir de DVD kazanıyorsunuz. Hem de filminiz yemeğinizle birlikte adresinize ücretsiz olarak geliyor... Yemeksepeti.com’un DVD promosyonundan geçtiğimiz sene yaklaşık olarak 25 bin kişi yararlandı ve 90 bin adet DVD teslim edildi.

30’dan farklı DVD filmin yer aldığı kampanyaya her ay 6 yeni film ekleniyor. Kampanyaya Mart ayında Kelebek Etkisi, Tanıdığım İnsanlar, Sky Captain ve Yarının Dünyası, Arizona Rüyası, Billy Eliot ile Ölümüne Takip filmleri eklendi. Nisan ayında ise sinemaseverleri yine birbirinden güzel DVD’ler bekliyor olacak. İşte Nisan ayının DVD’leri: Savaş Tanrısı, Çarpışma, Coupling (1.sezon), Aşk ve Sigara, Şans Kapıyı Kırınca ile Dostluk Çemberi…

2006 yılında yemeksepeti.com’da en çok istenen film ise 3.371 adet ile Gangs of New York oldu. Bunu 3.195 adetle Aviator ve 3.116 adetle Hero takip etti. Yemeksepeti.com’un DVD promosyon listesindeki pek çok filmin arasında Sin City, Angel-A, Zatoichi, Alexander, Mr. And Mrs. Smith gibi son dönemde en çok izlenen filmler yer alıyor. Ayrıca yemeksepeti.com’dan ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar çok DVD kazanıyorsunuz. Örneğin, 60 YTL’lik sipariş için 2 ve 90 YTL’lik sipariş için 3 DVD siparişinizle birlikte adresinize ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Üstelik ödemenizi online olarak yapmak zorunda değilsiniz. Restoranda kabul edilen herhangi bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Promosyona katılan restoranların ve DVD filmlerin listesine yemeksepeti.com’dan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT