Yeni Bosch Roxx’x ProSilence Sınıfının En Sessiz Elektrikli Süpürgesi

Alışveriş Alışveriş Yeni Bosch Roxx’x ProSilence Sınıfının En Sessiz Elektrikli Süpürgesi

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 07 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Mar 7, 2011

Yeni Bosch Roxx’x ProSilence toz torbasız elektrikli süpürge, SilenceSound™ Sistemi ile kendi sınıfında hiçbir süpürgenin olmadığı kadar sessiz temizlik yapıyor. Çalışırken sadece 72 db ses çıkardığından istediğiniz zaman ve durumda temizlik yapmanıza olanak tanıyor. Bebeğiniz ya da çocuğunuz uyusun, saat gecenin bir yarısı olsun, eşiniz maç seyretsin, siz de bir yandan temizlik yaparken bir yandan da müzik dinlemenin ya da telefonda sohbet etmenin keyfini çıkarın. Çünkü Bosch Roxx’x ProSilence sayesinde hepsi mümkün.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceği de iyileştiren çok çeşitli ürünler sunan Bosch, şimdi de yeni Bosch Roxx’x ProSilence BGS6SIL1 toz torbasız elektrikli süpürge modeli ile temizlikte standartları değiştiriyor. Yeni Bosch Roxx’x ProSilence, ayrıcalıklı SilenceSound™ Sistemi ile sınıfındaki diğerlerinin olamadığı kadar sessiz sedasız temizlik yapıyor.

Erişilmez seviyedeki sadece 72 db’lik sesi ile kullanıcılarına diledikleri zaman ve durumda elektrikli süpürgelerini çalıştırma imkanı sunuyor. 1400W gücündeki kompresör teknolojisi sayesinde oldukça güçlü ve yüksek performans sunarken oldukça az elektrik tüketiyor ve bunu yaparken de motoru, oldukça sessiz çalışıyor.

Tüm bu eşsiz sessizlik teknolojisi sayesinde Bosch Roxx’x ProSilence, özellikle apartman hayatı yaşayan evli, çocuklu ve evcil hayvanlı ailelerin arayıp da bulamadığı konforlu süpürmeyi mümkün kılıyor.

Bosch Roxx’x ProSilence ile Herkesin Keyfi Yerinde
Bosch Roxx’x ProSilence BGS6SIL1 toz torbasız elektrikli süpürgenin sahip olduğu SilenceSound™ Sistemi sayesinde anneler bebeği ya da çocuğu uyuduğu; evde eşi maç, film ya da spor programı izlediği için temizlik yapamama derdinden kurtuluyor.

Bosch Roxx’x ProSilence, ayrıca, “saat geç oldu, komşular rahatsız olur”, “misafir geldi, süpürge sonraya kalsa da olur” gibi dertlere de son veriyor. Çünkü o çalışırken, kimsenin ruhu bile duymuyor. Son derece sessiz olduğu için kullanıcıya, süpürürken müzik dinleme ya da telefonda konuşma imkanı da tanıyor.

Sadece Evi Değil Kendisini de Temizleyen Elektrikli Süpürge
Bosch’un SensorBagless™ teknolojisi pazardaki ilk kendini aktive edip, temizleyebilen Filtre Temizlik Sistemi olarak öne çıkıyor.

Entegre edilmiş sensörü sayesinde süpürgenin performans seviyesini devamlı olarak ölçümleyen bu sistem, performansı optimum seviyenin altına düştüğünde ‘Sensör Kontrol’ gösterge ışığı kırmızıya dönüyor.

Makine de otomatik olarak durup, filtrelerini kendi kendine temizliyor. Bizim adımıza karar veren; tam otomatik temizleme ve maksimum kapasite sunan bu sistem sayesinde filtre daima temiz kalıyor ve her zaman yüksek emiş gücü sağlanmış oluyor.

Yüksek güçteki motoru ve maksimum hava geçişi sayesinde de mükemmel temizlik sağlıyor. SensorBagless™ teknolojisi ile filtre temizliği ya da değiştirilmesi gibi işlemler de tarihin tozlu raflarına kalkıyor.

Evdeki İnşaat Artıklarını Bile Temizleyen Özel Sistem
Bosch Roxx’x ProSilence toz torbasız elektrik süpürgesi sisteminin güç kapasitesinde etkin olan hava akış yolları, kullanılan tüm materyaller, tam otomatik kendi kendini temizleme sistemi gibi tüm bileşenler, birbirini mükemmel tamamlayacak yapıda tasarlandı.

Bosch Roxx’x, Direct Flow Sisteminin sunduğu büyük hava girişi sayesinde, süpürgenin ucundan, ayrıştırıcıya kadar hava akış yollarının tamamında süpürme başlığı kullanarak; hayvan tüyü, talaş, toprak, kum, ince toz, hasır, saman çöpü ve büyük parçaları* bile çekmeyi mümkün hale getiriyor.

Ayrıca, yüksek güçte motoru ile hava geçişinde zirve değerlere erişerek, bu denli zor kirlerin temizlenmesinde, diğer toz torbasız süpürgelerin yetersiz kaldığı durumlarda dahil yüksek temizleme performansı sunuyor. Yüzde 20 oranında genişletilmiş hortum ağzı sayesinde tıkanma sorununu da ortadan kaldırıyor. RobustAir™ Sistemi sayesinde size de mükemmel temizliğin keyfini sürmek kalıyor.

Dahiyane Yüksek Teknolojili Çözüm
Bosch Roxx’x ProSilence, özellikle spor yapanların tercih etiği su geçirmeyen ve vücudun nefes almasını sağlayan, hava geçişini mümkün kılan, ancak suyu dışarıda tutan GORE-TEX™ giysilerde kullanılan yüksek teknolojiden ilhamını alıyor.

Bosch, GORE kuruluşunun** eşsiz diyafram teknolojisi olan GORE™ CLEANSTREAM™ filtresini Roxx’x elektrik süpürgelerinde kullanıyor. Büyük üst yüzeyi tozun filtreye işlememesini ve kalıcı bir şekle tıkamamasını sağlıyor. Toz ve kir, filtre diyaframının üst yüzeyinde kalıyor. Filtreden sadece temiz hava geçebiliyor.

Gücün en ufak azalmasında akıllı SensorBagless™ filtre sistemi devreye girip, tozun ve kirin otomatik olarak diyafram üst yüzeyinden giderilmesini sağlayan bir mekaniği etkinleştiriyor. Yüksek teknolojisi, hayat boyu yüksek performans sağlıyor.

Toz Torbasız Süpürme Olanağı
Bosch Roxx’x elektrikli süpürgenin; performans ve yüksek kaliteye önem verenler, özellikle geniş aileler, küçük işletme sahipleri ve evinde hayvan besleyenler için son derece hayatı kolaylaştıran bir özelliği de toz torbasız süpürme olanağı sunması. Bu süpürgede, toz ve kir, santrifüj gücü tarafından bir ayrıştırıcıda hava akımından ayrılıp, toz konteynırına yönlendiriliyor. Zorlu tadilat döküntülerinde bile gösterdiği üstün performansla sizi şaşırtacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT