Yeni dergimiz Wist

Alışveriş Alışveriş Yeni dergimiz Wist

Tarihler: 10 Eylül 2009 Perşembe ~ 10 Ekim 2009 Cumartesi

Firma: Wist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2009 ~ Eki 10, 2009
Yeni dergimiz Wist, 1 eylülden itibaren www.womenist.net ve www.emecmua.com ücretsiz dijital dergiler adreslerinden hem İngilizce hem de Türkçe okunabilecek.

Wist, bir İstanbul’da yaşayan bir dünya kadını. Güzel, alımlı, modern ve hovarda bir kadın. Bakımına, giyimine özen gösteriyor, yenilikleri kovalıyor. Sadece kendine yakışanı, yaşam biçimini yansıtacağına inandıklarını seçiyor. Tasarımcıları çok yakından izliyor, o bir trendsetter…

Mücevherlere bayılıyor- Ayakkabı-çanta tutkusu ile kimse basa çıkamıyor! Seyahat etmeyi, yemek yemeği , içmeyi seviyor.

Wist aylık bir internet dergisi, üyelik ücreti de yok. İnanın, okuması çok keyifli olacak. Hem içeriği hem de yazımı ile.

İlk sayısında Sevan Bıçakçı ve NewYork`lu ressam Hunt Slonem’le yapılan özel röportajların yanı sıra; Ruth Madoff , John Kennedy Jr. gibi renkli kişilerin de hayat hikayelerine de yer veriliyor…yine ilk sayımızda Caroline Koç’un en özel seçtikleri dergiye renk katıyor. Bunu yani sıra teknoloji, internet alışverişi gibi farklı konuları da içeriyor.

Alışkanlık yaratacak derginiz Wist’te buluşmak üzere...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT