Yeni Formüllü Bepanthol Sun`dan Özel Güneş Seti

Alışveriş Alışveriş Yeni Formüllü Bepanthol Sun`dan Özel Güneş Seti

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Bepanthol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
Yeni Formüllü Bepanthol SUN’dan Özel Güneş Seti
Yenilenen formülü ile güneşin zararlı ışınları UVA ve UVB’ye karşı üstün koruma sağlayan Bepanthol SUN ve güneş sonrası kullanılan Bepanthol Lotion’dan oluşan özel güneş seti hem taşıma kolaylığı hem de fiyat avantajı sunuyor.

Güneşin vücuda zarar veren UVA ve UVB ışınlarından etkili koruma sağlayan Bepanthol SUN, yeni formülü ve özel kıvamı ile artık çok daha güçlü ve kullanışlı.

Cilt kanseri riskini artıran, erken yaşlanma ve kırışıklıklara neden olan UVA ışınlardan yüzde 99 oranında koruma sağlayan Bepanthol SUN, ciltte yanıklara, çil ve lekelere neden olan UVB ışınlarının etkisini ise 17 faktörü ile yüzde 94 oranında azaltıyor.

İçerdiği Provitamin B5 ile cilt hücrelerinin yenilenmesini hızlandıran, cildi nemlendiren, yumuşatan ve cilde esneklik kazandıran Bepanthol SUN, güneşin zararlı ışınlarına karşı sağladığı koruma ile cilt kanseri riskini de en aza indiriyor.

Bepanthol SUN içeriğindeki E vitamini ile kırışıklıkları önleyerek, güneşten kaynaklanan yaşlanma etkilerini de azaltıyor. Parfümsüz olması nedeni ile hassas ciltlerde ve çocuklarda da rahatlıkla kullanılabilen Bepanthol SUN, özel kıvamı ile çok daha kolay sürülebiliyor.

Yenilenen formülü ile Bepanthol SUN ve güneş sonrası kullanılan Bepanthol Lotion’dan oluşan özel ambalajlı Güneş Seti şimdi hem fiyatı ile hem de plaj çantaları için özel olarak tasarlanan pratik ayna hediyesi ile sağlıklı ve güzel bir tatil vaadediyor. Bephanthol SUN Güneş Seti 45,00 YTL’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT