Yeni Hizmete Giren eviminfiyati.com Web Sitesi İle Evinizin Gerçek Değerini İnternetten Öğrenin

Alışveriş Alışveriş Yeni Hizmete Giren eviminfiyati.com Web Sitesi İle Evinizin Gerçek Değerini İnternetten Öğrenin

Tarihler: 08 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 08 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Eviminfiyati.Com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2009 ~ Ağu 8, 2009
Yeni Hizmete Giren Eviminfiyati.Com Web Sitesi İle Evinizin Gerçek Değerini İnternetten Öğrenin
“Türkiye’nin ilk gayrimenkul e-ekspertiz portalı” sloganıyla hizmet vermeye başlayan eviminfiyati.com sayesinde internet erişimi olan herhangi bir noktadan; evinizin, almayı düşündüğünüz veya merak ettiğiniz bir başka evin gerçek fiyatını anında öğrenmeniz mümkün. eviminfiyati.com web sitesinde bulunan konut fiyatlama modülü sayesinde 2-3 dakika gibi kısa bir süre içerisinde özellikleri girilen evin piyasa değeri ücretsiz olarak öğrenilebiliyor.

Yurtdışında çeşitli örnekleri bulunan söz konusu “Online Ekspertiz” sistemi Türkiye’de ilk kez eviminfiyati.com tarafından 2,5 yıllık araştırma ve altyapı çalışmaları sonucu İstanbul, İzmir ve Ankara illerini kapsayacak şekilde hayata geçirildi.

Türkiye’nin Yeni Gayrimenkul Projeksiyonu olarak konut fiyatlarının belirlenmesinde referans noktası olma misyonuyla hayata geçirilen eviminfiyati.com web sitesinde ev arayanlarla emlakçıların anlık fikir alışverişi yapmalarını sağlayacak birebir “Online İletişim” (sohbet) hizmeti de mevcut. Bu sistemde ev sahibi olmak isteyenler, ilgilendikleri bölgede hizmet vermekte olan online emlak firmalarıyla aradıkları alternatif konutlarla ilgili anlık ücretsiz görüşme yapma şansına sahip olacaklar.

Bünyesinde web iştiraki olarak arama motorlarına kayıtlı tamamı aktif sektörel 3000 ayrı web sitesi bulunduran eviminfiyati.com Genel Müdürü Erhan HARPUTLU sitenin amacı ve içeriği ile ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye gayrimenkul sektörünü çağımızın vazgeçilmez iletişim kanalı olan internet ortamında çok daha aktif bir konuma getirmek ve sektörün kurumsallaşmasına katkıda bulunmak amacıyla hizmete soktuğumuz eviminfiyati.com’un çok kısa bir süre içerisinde bu alanda standartların belirleyicisi olacağı inancındayız. Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK), Doğal Afet ve Sigortalar Kurumu (DASK) ve E-Belediye`lerden temin ettiğimiz dataları, SPK lisanslı gayrimenkul değerleme firmalarından da danışmanlık hizmeti alarak elde ettiğimiz bilgilerle derleyip bir konut fiyatlama modülü oluşturmuş ve elektronik ortama taşımış bulunuyoruz. Bu sayede belirli bir konutun fiyatını öğrenmek isteyenlere çok bileşenli, tarafsız ve güvenilir bir bilgi sunuyoruz. Ayrıca çok yakın bir gelecekte kapsadığımız il sayısını da arttırmayı hedefliyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT