Yeni İpad Türkiye’de İlk Kez Hizlial.com’da Satışta

Alışveriş Alışveriş Yeni İpad Türkiye’de İlk Kez Hizlial.com’da Satışta

Tarihler: 23 Mart 2012 Cuma ~ 23 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: www.hizlial.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Mar 23, 2012 ~ May 23, 2012

Alışverişin en hızlı adresi HizliAl.com bir ilke daha imza attı. iPad’in merakla beklenen son modeli, Türkiye’de ilk kez HizliAl.com üzerinden tüketici ile buluştu. yeni iPad’in HizliAl.com’daki satış fiyatı 1.453 TL.

Tutkunlarının merakla beklediği Yeni iPad bugün piyasaya çıktı. Online alışveriş siteleri arasında ilk kez HizliAl.com üzerinden satışa çıkan Yeni iPad’lerin fiyatı 1.453 TL olarak belirlendi.

iPad 2’lere oranla 4 kat daha güçlü ve yüksek çözünürlüklü grafik performansı sağlayan Yeni iPad’ler 4G teknolojisi ile geliyor. Sadece çözünürlük olarak değil kamera, bağlantı hızı ve kalitesi, ekran netliği olarak da en son teknoloji ile donatılmış olan Yeni iPad, siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı renkte satışa çıkıyor.

2007’den bu yana 30 ayrı kategoride 350 bini aşkın ürün çeşidiyle faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerinden HizliAl.com, alışveriş severlere özel imkânlar sunmaya devam ediyor. Neredeyse bütün bankalarla anlaşmalı olan HizliAl.com, kampanyaları ile internet alışverişini daha da kolay hale getiriyor.

En hızlı ulaşım hizmeti ile elektronikten giyim ve ayakkabıya, kozmetikten bebek ürünleri ve hediyelik eşyaya çok sayıda ürün grubunu en uygun fiyatlarla sunan HizliAl.com, tüketicilerini her keseye uygun ürünlerle buluşturuyor.

HizliAl.com’un geniş ürün yelpazesini takip etmek ve en ekonomik fiyatlardan alışveriş yapmak için www.hizlial.com adresine tıklamanız yeterli.

www.hizlial.com hakkında

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

ssssssssssüüüüüüüüüüppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT