Yeni `Nike Air Force 25` Basketbol Tarihine Damgasını Vuracak

Alışveriş Alışveriş Yeni `Nike Air Force 25` Basketbol Tarihine Damgasını Vuracak

Tarihler: 19 Mart 2007 Pazartesi ~ 20 Mart 2007 Salı

Firma: Nike Air Force 25

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2007 ~ Mar 20, 2007
YENİ “NIKE AIR FORCE 25” BASKETBOL TARİHİNE DAMGASINI VURACAK

Nike, yeni Air Force 25 ile Force serisinin 25. yılını kutluyor. Nike’ın basketbol tarihine damgasını vuracak olan bu ayakkabı, Mart ayı itibariyle Türkiye’de de satışa sunuldu.

Nike, Air Force ayakkabılarının 25. yılını, serinin en modern, en lüks, en sofistike ve en etkileyici ayakkabısını piyasaya sürerek kutluyor. Yeni AF25, Nike’ın Air Force 1’i yarattığı 1982 yılından bu yana teknoloji alanında kat ettiği yolu ve basketbolun en önemli oyuncularının yorumlarıyla zenginleşen basketbol bilgisini temsil ediyor. Orijinal Air Force 1 temel alınarak tasarlanan bu modern ayakkabı, Force serisi ve Air teknolojisinde ulaşılan son nokta.

Air Force 25, Nike’ın basketbol alanındaki yirmi beş yıllık deneyiminden yararlanılarak ve basketbolcuların görüşleri alınarak üretildi. Nike tasarımcısı Tracy Teague, kendi bilgi birikimini, mevcut teknolojik gelişmelerle harmanlayarak ortaya işte bu yenilikçi ayakkabıyı çıkardı.

Ayakkabının sade görünümlü dış tabanında, tüm ayağı saran Zoom Air hava yastıkları ve topuk bölümünde Max Air dolgu sistemi kullanıldı.
Indiana Pacers takımının pivotu Jermaine O’Neal, Air Force 25 için şunları söylüyor: “Air Force 1’in geçirdiği gelişim sürecine tanıklık edenlerden biriyim. Çocukluğum, ayağında AF1’lerle basketbol sahalarının tozunu attıran basketbolcuları izlemekle geçti. Yeni Air Force 25, insana o eski günleri hatırlatmakla kalmıyor; aynı zamanda sunduğu yeniliklerle basketbolün geleceğine de hitap ediyor.”

Tony Parker, Amare Stoudemire, Jermaine O’Neal, Dirk Nowitzki, Al Harrington, Richard Jefferson, Carlos Boozer, Nate Robinson, Emeka Okafor, Zach Randolph ve Shawn Marion gibi bazı Nike sporcuları, NBA maçlarında Air Force 25’i giymeye başladı bile. Tony Parker Nike’ı ziyeret ederek ayakkabısını kendisi teslim aldı.

Beyaz/ Siyah-Beyaz ve Siyah renk seçeneklerine sahip olan bu ayakkabı, Mart ayı itibariyle 263 YTL fiyatla Nike satış mağazalarında yerini aldı.

AF25: Max Air ve Zoom Air birlikteliğinin en güzel örneği
Üst Yüzey: Dikişsiz ve tamamı damarlı deriden oluşuyor. Derinin içine gömülü paneller dikkat çekiyor. Nike Sphere kumaştan yapılmış tüm ayağı saran iç astar; iç bölümde çift ipli bağcık sistemi ve ayağı sabitleyen bilek bandı mevcut.
Orta Taban: Filon alt taban yapı içerisinde ayağın tamamını saran Zoom Air birimi ve topuk bölgesinde yüksek hacimli Air-Sole ünitesi birlikte kullanılmış. Karbon kauçuk kaplama orta parça, sert burkulmaları önlüyor.
Dış Taban: Sade, kauçuk dış taban yukarı doğru ayağı sarıyor ve orta tabanla kesişiyor. Topuk bölgesinde ve ön bölümde, sert kauçuk dönüş daireleri ve balıksırtı şekil dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT