Yeni Sezonda Haftanın 7 Günü Journey

Alışveriş Alışveriş Yeni Sezonda Haftanın 7 Günü Journey

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 24 Ekim 2006 Salı

Firma: Journey

Adres: Metrocity Alışveriş Merkezi, Levent Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 24, 2006
“Giyilebilir Moda”nın imzası Journey’den 2006 Sonbahar-Kış koleksiyonu...

YENİ SEZONDA DA “HAFTANIN 7 GÜNÜ JOURNEY”
Her sezon özellikle çalışan bayanlara yönelik ürünleri ile büyük beğeni toplayan, “giyilebilir moda” kavramı ile bayanlarla buluşan Journey, 2006 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile gözler önünde...

Journey’nin yeni sezon ürünleri arasında yer alan etek ve pantalon-ceket takımlar yine vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

Her zaman olduğu gibi bu sezon da çalışan bayanların hem iş hem de hafta sonu şıklığını devam ettirebileceği, sade ve düz kesimlerin yanında detaylarla hareketlendirilen takımlar ile ön planda olan Journey, bir çok farklı üst ve alt grup ürünleriyle beğeni topluyor.

Bir çok farklı renk seçeneği bulunan pileli, diz altı, korsaj kemerli havuç kesim etekler, blazer, erkeksi, asimetrik, kruvaze kesimlerle hareketlendirilmiş ceketler ile tercihe göre kombinleniyor.

Yeni koleksiyonda yer alan düşük bel, apoletli, kemer detaylı, dar kesim sigara pantolonlar, spor kesim rahat pantolonlar ve klasik pantolonlar şıklığı ve rahatlığı aynı zamanda isteyen bayanların tercihleri arasında yer almaya başladı.

Sezonun gözdesi takımların yanı sıra abartıya kaçmadan çiçekli, geometrik desenli, yarasa kollu, V yaka ve göğüs altından bağlama detaylarıyla hareketlendirilmiş dantel elbiseler, dik yaka ve boyundan bağlama detayları kullanılmış şifon elbiseler, kruvaze, asimetrik kesim, minik kollu elbiseler her zaman olduğu gibi ön planda yer alıyor.

Rahatlıkla kombinleyebileceğiniz sade ve şık üst gruplar da Journey’de vazgeçilmezler arasında. Bu sezonun trend renklerinden siyah ile beraber toprak ve gri tonlar, kırmızı ve lacivert ise Journey koleksiyonunda kendini gösteriyor. Sezon renklerini yansıtan çiçekli alternatifler, dantel ve şifonlar da sonbahar-kış koleksiyonunu gözde parçalarından.

Diğer sezonlardan farklı olarak bu sezon triko, kaban ve trençkotların çeşitliliği, birbirinden farklı doku ve modelleriyle sezonun gözdesi olmaya aday olan ürünler, koleksiyonun tamamlayıcıları arasında yer alan kemer ve çantalar bayanların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yeni koleksiyonda tüvit, kadife gibi yünlü ve dokuma kumaşlara ağırlık verilirken, journey, şık çizgisini koruyarak zengin detaylarıyla yine özgün bir görünüm sunuyor.

İstanbul’da Metrocity’de, Ankara’da ise 14 mağazada olmak üzere toplam 60 satış noktası ile tüketicilerle buluşan Journey, yeni sezon ürünleri için bayanları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT