Yeni Tasarım Optimalar ile Yapabilecekleriniz Hayal Gücünüzle Sınırlı!

Alışveriş Alışveriş Yeni Tasarım Optimalar ile Yapabilecekleriniz Hayal Gücünüzle Sınırlı!

Tarihler: 15 Eylül 2009 Salı ~ 15 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Life Fitness

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2009 ~ Eki 15, 2009
Yeni Tasarım Optimalar ile Yapabilecekleriniz Hayal Gücünüzle Sınırlı!

Life Fitness tarafından geliştirilen yeni ağırlık cihazı Optima fitness tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Geniş bir alana ve büyük bütçeye ihtiyaç duymadan, oval tüplü şık tasarımı ile yeni başlayanlardan performans sporcularına kadar her fitness seviyesindeki kullanıcılara uygun tasarlanan yeni Life Fitness Optima’lar göz kamaştırıyor.

Her tasarımıyla fitness sektörüne yön veren Amerikan markası Life Fitness, Optima serisiyle yine adından söz ettiriyor. Modern dizaynı ile göze de hitap eden Optima Serisi sağlam yapısı kadar kullanımı kolaylaştıran detayları ile de beğeni topluyor. Modern tasarımlı Optima serisinde 11 adet tek fonksiyonlu cihazın yanı sıra yer ve maliyet tasarrufu sağlayan 4 adet çift fonksiyonlu (dual) cihaz bulunuyor.

Uluslararası güvenlik ve performans standartlarına göre üretilip en sıkı testlerden geçen Optima Serisi ile ilk defa egzersiz yapanlardan performans sporcularına kadar her kullanıcı kendisi için maksimum verimi en güvenli şekilde alabiliyor.

Günlük hayatta karşılaştığımız tüm duruş pozisyonlarında hareketleri bire bir simule edebilen ve 250 farklı egzersiz yapılabilmesini sağlayan Optima ile yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlı.

Tek fonksiyonlu ve dual cihazlar ile bir Life Fitness mucizesi olan DAP (Dual Adjustable Pulley) cihazlardan oluşan Optima Serisi’yle tanışmak ve sağladığı avantajları öğrenmek için www.lifefitness.com www.eksweb.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT