Yeni Yıl Alışverişinizi tio.com.tr`den Avantyalı Yapın Hem de Notebook Kazanın!

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıl Alışverişinizi tio.com.tr`den Avantyalı Yapın Hem de Notebook Kazanın!

Tarihler: 24 Aralık 2007 Pazartesi ~ 31 Aralık 2007 Pazartesi

Firma: www.tio.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2007 ~ Ara 31, 2007
YENİ YIL ALIŞVERİŞİNİZİ TIO.COM.TR’DEN AVANTALI YAPIN HEM DE NOTEBOOK KAZANIN !

2007 sona eriyor ve yeni yıl telaşı yavaş yavaş başlıyor... Tio.com.tr, yılbaşı alışverişine zaman ayıramayan ama sevdiklerine de hediye vererek mutlu etmek isteyenlere zahmetsizce onbinlerce ürün arasında seçim yapma imkanının yanı sıra notebook kazanma fırsatı sunuyor. 11 ana kategoride onbinlerce ürün, yılbaşı hediye seçiminiz için Tio.com.tr’de sizi bekliyor.

Tio sayesinde, yılbaşı alışverişi için mağaza mağaza dolaşmanıza, “Hangi ürünü nerede en uygun fiyata bulurum?” diye düşünmenize gerek kalmıyor. Tio.com.tr adresini tıklayarak, telefondan, kişisel bakım ürünlerine, elektronikten, aksesuara 11 kategoride, onlarca mağazadan, pek çok marka ve ürünü yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Tio.com.tr’nin sunduğu Ara-Bul-Karşılaştır-Satın al özellikleri ile tek bir tıklamayla onbinlerce ürün arasından aradığınız ürünü en kısa sürede bulabilir, karşılaştırma seçeneği sayesinde yılbaşı hediyelerinizi en ekonomik fiyattan satın alabilirsiniz. Online alışveriş keyfini bir adım daha ileri taşıyarak, birçok alışveriş sitesi ve satıcıdan sadece Tio üyeliğinizi kullanarak alışveriş yapabilirsiniz.

Tio.com.tr, yeni yıl alışverişleri için ‘‘Fırsatio’’ köşesi ile piyasanın çok altında fiyatlarla hediye seçeneklerine de ev sahipliği yapıyor. Yeni yıla özel hazırlanan ürünler arasında çam ağaçları da bulunuyor. Tio.com.tr bünyesinde bulunan satıcı firmalar aracılığı ile dilediğiniz ürünü dilediğiniz adrese, üstelik şık hediye paketleri ile gönderebilir, uzakta bulunan sevdiklerinize hediyelerinizi rahatça ulaştırabilirsiniz.

Yeni yıl alışverişiniz için her türlü çözümü bir tık ile sunan Tio.com.tr, hem sizi hem sevdiklerinizi mutlu ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT