Yeni Yıl Hediyeleriniz Tchibo'dan

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıl Hediyeleriniz Tchibo'dan

Tarihler: 21 Aralık 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2011 ~ Ara 31, 2011

Tchibo ile her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Yeni yıl sürprizleri

Yeni yıla sayılı günler kala, sevdiklerinize hediye almak için en yakın adres: Tchibo. Tchibo’nun yeni temasında, yılbaşında herkesin dikkatini çekecek birbirinden şık ve bol hediye seçenekleri sunuluyor.

Her hafta değişen temasıyla hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, yaklaşan yılbaşı ile ‘ne alsam?’ telaşına son veriyor. Geniş yelpazedeki ürün seçenekleri sunan Tchibo’nun “Yeni Yıl Süprizleri” teması; 26 Aralık Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 28 Aralık Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Tchibo’nun yeni yıla özel hediye seçenekleri sunduğu temasında; waffle makinesi, masaj yastığı, valiz, seyahat çantası, epilasyon aleti, fonksiyonel rende, masa lambası, buharlı ütü istasyonu, saat, elbise askıları, buharlı temizleyici, bambu küvet sehpası, şişme minder, masaj yatağı ve bardak setleri dikkat çekiyor. Tchibo’nun “Yeni Yıl Süprizleri” temasında fiyatlar, 12.95 TL’den başlıyor.

Dünyanın lider kahve üreticilerinden Tchibo, 1949 yılından beri 60 ülkede 1300 mağazası ve 120.000 satış noktasıyla tüketicilerine hizmet vermektedir. Kahve üretiminin yanı sıra tüm satış noktalarında her hafta değişen ürün yelpazesi ile kendine özgü perakendecilik anlayışı geliştirmiştir. Tchibo mağazalarında, kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahve, alışveriş yorgunluğunu nefis kahve ve atıştırmalıkları tadarak atmak isteyenler için Kahve Barı ve her hafta değişen tema ürünlerinin bulunduğu kısım olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. 2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, ülkemizde 12 ilde 51 mağazası ve www.tchibo.com.tr online satış noktası ile tüketicileriyle buluşmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT