Yeni Yıl Hediyeni Fuardan Seç!

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıl Hediyeni Fuardan Seç!

Tarihler: 01 Aralık 2010 Çarşamba ~ 26 Aralık 2010 Pazar

Firma: İdefix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2010 ~ Ara 26, 2010

24 Kasım’da başlayan 8. idefix Sanal Kitap Fuarı, geçen yılki 2 milyon ziyaretçinin ardından bu yıl da kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 26 Aralık’a kadar devam edecek fuar, yeni yıl heyecanını yaşamaya başladığımız bugünlerde “ne alacağım?” sorusuna da özel alternatifleriyle çözüm oluyor. Üstelik, en uygun fiyatlarla!

Türkiye’nin en büyük online kitap satıcısı idefix.com’un düzenlediği Sanal Kitap Fuarı, 8. yılında da okurların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Geçen yıl 2 milyona ulaşan ziyaretçi sayısıyla rekor bir katılımın yaşandığı fuar, imzalı kitapları, baskısı bulunmayan nadir yayınları ve farklı ilgi alanları için hazırlanmış özel serileriyle yeni yılın yaklaştığı bugünlerde sevdiklerinize hediye seçme zorluğu yaşayanlar için de en iyi adres olacak. Unutmayın son tarih 26 Aralık!

İmzalı Kitaplar
Fuar boyunca hiçbir ekstra ücret ödemeden fuar indirimleriyle satın alabileceğiniz imzalı kitaplar, bu yazarları sevenler için tam bir sürpriz hediye niteliğinde. Ahmet Ümit, Ara Güler, Aydın Boysan, İpek Çalışlar, Ayşe Kulin, Buket Uzuner, Can Dündar, Ahmet Şerif İzgören, Ahmet Turgut, Demet Altınyeleklioğlu, Erhan Afyoncu, Erol Mütercimler, Haydar Ergülen, İskender Pala, Nasuh Mahruki, Selim İleri, Vahdettin Engin gibi yazarların olduğu imzalı kitaplar listesi daha da uzuyor…

Özel Kitaplar
Sitede “fuar fırsatları” bölümünde görebileceğiniz baskısı az bulunan nadir kitaplarsa özellikle tarih ve sanat meraklıları için çok özel seçenekler sunuyor. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Projesi kapsamında hazırlanan 3. Selim, Ab-ı Hayat, Cemal Akyıldız`la İstanbul Gravürleri, Sultan 2. Abdülhamid Arşivi İstanbul Fotoğrafları gibi kitaplar, hep hatırlanacak özel birer hediye olabilir. Bölümün Dan Brown fanlarına bir sürprizi de var; yazarın best-seller kitapları “Melekler ve Şeytanlar” ve “Da Vinci Şifresi”nin resimli ve ciltli özel baskılarını %40 indirimle satın alabilirsiniz!

Tematik Seriler
Sanal Kitap Fuarı’nın en avantajlı fırsatları sunan “fuar setleri” bölümünde ise çok farklı ilgi alanları için kitap setleri yer alıyor. Yemek, geleneksel sanatlar, sinema, manga, tarih, İstanbul, sosyalizm, alevilik, karikatür, doğa ve bilim, polisiye, yeraltı edebiyatı, tasavvuf... Yılbaşında sevindirmek istediğiniz yakınlarınızın için mutlaka bir seçenek bulacağınız bu setler, fuara özel yüksek indirimleriyle de cüzdanınızı sevindirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT