Yeni Yıla İncecik Girmek için Kaçırılmaz Kampanya!

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıla İncecik Girmek için Kaçırılmaz Kampanya!

Tarihler: 11 Aralık 2006 Pazartesi ~ 11 Aralık 2006 Pazartesi

Firma: Laboratoire Physcience (LP)

Telefon: 0216 380 22 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2006 ~ Ara 11, 2006
YENİ YILA İNCECİK GİRMEK İÇİN KAÇIRILMAZ KAMPANYA !
ŞİMDİ ZAYIFLAMAK % 50 DAHA KOLAY

Bir çok ürünü ile hem bayanların hem de erkeklerin yakından tanıdığı, bitkisel besin takviyesi markası Laboratoire Physcience, zayıflama kampanyası başlattı.

Laboratoire Physcience (LP) ürünlerinden bir kutu alan herkes, LP’nin anlaşmalı güzelik ve diyetisyen merkezlerinden birindeki diyet programına % 50 indirimli katılabilecek.

Haziran 2007’ye kadar devam edecek kampanyaya katılmak için, zayıflamanın en büyük yardımcılarından, tokluk hissi veren “Success 10/10” veya “Pectiligne”, yağ emilimini % 35 azaltan “Excess Pill Calblocker”, şişkinlik ve ödem sorunlarına yönelik olan “Water Pill”, yaşlanmayı geciktirmeye, kalp damar sağlığını ve her çeşit kanser riskini azaltmayı destekleyen Antioxiane”, menepoz dönemi sıkıntıları için “Sojyam” veya saç dökülmesi gibi saç sorunlarına yardımcı olan “Capilecia” ürünlerinden birini almanız yeterli.

Başlangıç olarak İstanbul, İzmir ve Ankara illerimizi kapsayan kampanyada ayrıca, LP ürünlerinden herhangi birini alan herkes, Diyetisyen Nil Şahin Gürhan’ın bir LPG programına % 40 indirimli katılabilecek.

Kampanyaya dair detaylı bilgileri ve anlaşmalı merkezleri 0216 380 22 67 no’lu telefon numarasından öğrenebilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT