Yeni yıla Yuan Zhi ile Yenilenerek Başlayın...

Alışveriş Alışveriş Yeni yıla Yuan Zhi ile Yenilenerek Başlayın...

Tarihler: 13 Aralık 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Molton Brown

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2011 ~ Ara 31, 2011

Dünyanın dört bir yanındaki farklı coğrafyalardan elde ettiği benzersiz içeriklerle yarattığı el sabunları, kremleri, özel şampuanları, vücut losyonları ve bakım ürünleri ile tanınan İngiliz markası Molton Brown’ın mucizevi Yuan Zhi bitkisinden elde edilen özlerle hazırlanan ürünleri ile yılbaşında yeni yıla yenilenerek başlayın...

Geleneksel Çin ilaçlarında kullanılan Yuan Zhi içeren Molton Brown vücut şampuanı ve kremi enerjinizi dengelerken ruhu sakinleştiriyor ve stresi azaltıyor. İçeriğindeki mango gliseridleri sahip olduğu anti-oksidan ve anti-enflamatuar etkisi sayesinde cildi onarıyor ve yeniliyor.

Yuan Zhi’nin mucizevi etkisini dilerseniz Molton Brown mumları ile de evinize taşıyabilirsiniz. İngiltere’de tamamen el yapımı olarak üretilen Molton Brown mumları yine özel olarak üretilen cam kavanozunda ve şık kutusu içerisinde sunuluyor.

Dünyanın birçok noktasında Selfridges ve Harrods gibi ünlü mağaza zincirlerinin yanı sıra, lüks otel ve SPA’larda da karşımıza çıkan Molton Brown, Türkiye’de V2K Designers, Vakkorama, Midnight Express Bebek Mağazalarında, Amerikan Hastanesi Özel Butiği’nde ve www.mbturkey.com web sitesi aracılığı ile satışa sunuluyor.

Daha fazla bilgi ve online alışveriş için: www.mbturkey.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT