Yeni Yılda

Tarihler: 20 Kasım 2009 Cuma ~ 20 Aralık 2009 Pazar

Firma: Afrodit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2009 ~ Ara 20, 2009
Çekici… Seçkin… Gizemli… Baştan çıkarıcı… Işıltılı…

Günlük moda akımlarını uygularken her daim çizgisine bağlı, duruşuna sadık ve bir o kadar da çağdaş tasarımlardan oluşan koleksiyonlara yer veren AFRODİT, 2010’da da ışıltılı ve baştan çıkarıcı havasını günümüzün moda akımlarıyla birleştirip AFRODİT kadını ile buluşturuyor. Şehir kadınlarına günün her saatine uygun farklı stiller sunan AFRODİT, yılbaşı gecesi için hazırladığı koleksiyonuyla tüm dikkatleri üzerinizde toplamaya hazırlanıyor. Mor, siyah, vizon ve petrol tonlarının öne çıktığı gece koleksiyonunda, sworoski taşların ışıltısı metal detaylarla birleşiyor. Pul ve payet işlemelerle hareketlendirilen elbiseler, uzun ve mini alternatifleriyle her zevke hitap ediyor. İster klasik ister trendy tercihiniz hangisi olursa olsun birbirinden özel tasarımlardan biri mutlaka sizin için… AFRODİT Yılbaşı Koleksiyonu, görüntüsünü aksesuarlarıyla tamamlamak isteyenler için birbirinden şık çanta alternatifleriyle de göz dolduruyor. Yılbaşı Koleksiyonu’nda clutch ve portföy modellerde faklı renk ve kumaş alternatifleri sunan AFRODİT ile ister spot ışıkları altında ister çılgın bir sokak partisinde olun gecenin yıldızı siz olacaksınız…

Yeni yılda AFRODİT ayrıcalığını hissetmek ve bu ayrıcalığı sevdiklerinizle paylaşmak için en yakın AFRODİT mağazasını ziyaret edin; yeni yılda farkınız fark edilmek olsun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT