Yeni Yılda Lazzoni´den Evinize Romantik Bir Dokunuş

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılda Lazzoni´den Evinize Romantik Bir Dokunuş

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 17 Ocak 2011 Pazartesi

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Oca 17, 2011

Evinizde unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek ya da yılın ilk gününü, yılbaşı eğlencesinin yorgunluğunu atmak için, evinizden daha iyi bir adres olabilir mi? İşte, size Lazzoni’den romantik bir teklif…

Yeni yılda, salonunuzu biraz renklendirmek ve romantik bir hava katmak için mor bir koltuğa ne dersiniz? Dekorasyonda olumlu etkiler yaratan mor, özellikle beyaz ve inci rengiyle müthiş bir uyum sağlıyor. Zenginliğin ve zarafetin rengi olan mor, kullanıldığı ortama elegan bir hava katıyor. Düz satıhlarda modern bir etki oluşturan mor, leylak, lila, lavanta gibi açık tonları ile kombine edildiğinde romantizmin dozunu yükseltiyor.

Lazzoni imzalı, kadifenin sıcaklığını yansıtan bu tutkulu tasarım, rahatlığı ve enerjisi ile evde geçen zamanın tadını çıkarmanızı sağlayacak. Evde olmanın keyfini Lazzoni ile keşfedin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT