Yeni Yılda Sıradışı Hediyelerin Adresi Müze Mağazaları

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılda Sıradışı Hediyelerin Adresi Müze Mağazaları

Tarihler: 23 Aralık 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Müze Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2010 ~ Ara 31, 2010

Ülkemizin kültürel değerlerini ve hazinelerini yansıtarak, geleneksel izleri yaratıcı tasarımlarla buluşturan Bilkent Kültür Girişimi (BKG), yeni yılda sevdikleriniz için “Müze Mağazaları”nın raflarında sıradışı hediye alternatifleri sunuyor.

Ülkemizin kültürel değerlerinin yaşatılmasına ve nesilden nesile aktarılmasına katkı sağlamayı hedefleyen BKG, kültürel hazineleri yaratıcı tasarımlarla buluşturduğu 9 bini aşkın ürün çeşidiyle yılbaşında sıradışı hediye alternatifleri sunuyor.

Yılbaşında sevdikleri için özgün hediyeler tercih edenler, BKG’nin hem doğu kültüründen esinlenen hem de özel İstanbul kent simgelerinden oluşan ipek eşarp ve kravatlardan Anadolu’daki birçok uygarlığın izini taşıyan takı koleksiyonuna, Anadolu medeniyetleri motiflerinin modern yorumunu taşıyan cam ve seramik eşyalardan t-shirt ve çanta, cüzdan gibi aksesuarlara, “Hamam” serisi başlığı altındaki Denizli`nin el dokuması peşkir, bornoz ve peştemallerinden yüzde yüz saf zeytinyağından imal edilmiş sabunlara ve ustalar tarafından elle dövülmüş bakır hamam taslara kadar uzanan geniş ürün yelpazesinden dilediklerini seçebilir.

Kültürlerin nesilden nesile aktarılmasında çocuklara ayrı bir önem gösterilmesi gerektiğine inanan BKG, ürün portföyünde çocukları da unutmadı... BKG, her biri kültürel mirasımız açısından önemli temalar içeren yapbozlardan hafıza oyunlarına, boya kalemlerinden oyuncuklara, aktivite önlüklerinden boyama kitaplarına kadar eğlendirirken öğreten ürünlerle, yılbaşında çocuklar için de keyifli bir alternatif sunuyor.

Sevdiklerini hem yaratıcı hem de anlamlı hediyelerle mutlu etmek isteyenler, 19 ilde 42 müze mağazasında ve http://www.bkg.com.tr/ adresindeki sanal mağazada yer alan, her biri ait olduğu müzenin eserlerinden esinlenerek tasarlanmış ürünlere sahip olabilirler. Ayrıca BKG, iş ortakları ve müşterilerine kültürel değerler taşıyan hediyeler vermek isteyen firmalar için kurumsal satışlar olanakları da sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT