Yeni Yılda Yeni Bir Mekan Yaratmak Elinizde

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılda Yeni Bir Mekan Yaratmak Elinizde

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 08 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Dendro

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Oca 8, 2011
YENİ YILDA YENİ BİR MEKAN YARATMAK ELİNİZDE

2011’ e sayılı günler kala yeni beklentiler içine mi girdiniz ya da sonunda yaşadığınız ortamda değişiklikler yaparak tarzınızı özgürce yansıtacak bir mekan mı oluşturmak istiyorsunuz? Unutmayın! büyük değişiklikler küçük adımlarla başlar. İşe en kolay ve rahat yapabileceğiniz değişikliklerle başlamak sizi yormayacaktır.

Yaşadığınız yerde yapacağınız küçük değişikliklerle yeni yıla farklı bir başlangıç yapabilirsiniz. Zemin kaplama sektörüne trend belirleyici ürünler sunan Dendro tasarım uzmanları, stresli büyük şehir yaşamında günün yorgunluğunu üzerinizden atmak, huzurlu ve ruhunuzu yansıtan bir mekan oluşturmak için işe önce yaşadığınız ortamdaki zemini değiştirmekle başlamanızı öneriyor.

Evinizin en büyük süsü, dolayısıyla en sağlam ve planlı kullanılması gereken alanı olan zeminlerde yapacağınız değişiklikler, hayatınızdaki küçük ama önemli bir adımın başlangıcı olduğunu belirten tasarımcılar, İnsan bedeninin en çok temas ettiği yer olan zeminlerde kullanılan malzeme, renk ve çeşidin ruhunuzdaki değişikliklerin ve yenilenmenin de habercisi olduğunu belirtiyor. Kendinizi ait hissedeceğiniz bir mekana adım atabilmek için iç mekan modasının öncüsü olan Dendro, kullanıcılarına bu imkanı sunabilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

DEĞİŞİME AYAK BASTIĞINIZ YERLE BAŞLAYIN

DENDRO Genel Müdür Yardımcısı Serdar Saylan, ahşabın mekanlara şıklık, stil ve yaşam kattığını belirterek, “Değişime Ayak Bastığınız Yerle Başlayın” sloganı ile yeni bir modanın öncülüğünü yaptıklarını dile getiriyor. Saylan, her parkenin bir mekanı, her bir mekanında bir parkesinin olduğunu belirterek mekan ve parke uyumunun yakalanmasının çok önemli olduğuna değiniyor. Serdar Saylan, iç mekan zemin kaplama çalışmalarında, “adım attığınız andan itibaren kendinizi ait hissedeceğiniz bir mekan oluşturmak için kullanıcı ile empati kurarak, onların gözüyle bakıyoruz “ diyor.

YENİ YILDA HER MEKANA UYGUN MODA

Doğru şekilde uygulandığında uzun yıllar kullanım imkânı sağlayan parkeler, kullanışlı olmalarının yanı sıra görsel anlamda da kullanıldıkları mekâna ayrıcalık ve ruh katmaktadır. Zemin döşemeleri ve dekorasyon konusunda yapılan hataların farkında olmasak da insan psikolojisini de etkilediğine değinen Saylan, yeni bir yıl ile birlikte enerjinizi yenileyecek mekanlar yaratmanın püf noktalarını da sunuyor. Serdar Saylan; “Dekorasyonda mekanın büyüklüğü, aldığı ışık ve kullanılması düşünülen mobilyaları dikkate alarak planlama yapılması gerekiyor. Çok fazla ışık almayan evlerde açık renk parkeler kullanmak evi daha aydınlık ve ferah gösterir, fazlasıyla ışık alan güney cepheli evlerde ise koyu renk ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Parke ve duvar renginin belirlenmesi ve ardından mobilya, halı ve perde seçimini bunlarla uyumlu olarak yapılmalıdır” diyor.

Keyifli bir ortam yaratmak için hizmet verdiklerinin altını çizen Saylan, “Büyük evlerde uygulanan tek parçalı ürünler daha elit bir görüntü verecektir. Ancak aynı tip ürünleri küçük alanlara uyguladığınızda evinizi olduğundan daha küçük algılayabilirsiniz” diyerek ahşap kullanımında boyutların da önemli bir ayrıntı olduğuna değiniyor.

Parke imalatında kullanılan gerek yağ veya cila gibi yüzey malzemeleri, gerekse diğer kimyasalların da sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için önemli bir nokta olduğuna vurgulayan Saylan, “Yüzey malzemeleri su bazlı olmalı ve solvent içermemeli, diğer kimyasallar da insan sağlığına uygun E1 standartında olmalı. Dendro olarak bu konuya çok büyük önem gösteriyoruz ve dünyanın en iyi markalarını kullanıyoruz. Herkese parke seçiminde buna dikkat etmesini öneriyorum” diyerek evinde ahşap parke kullanmak isteyenlere önerilerde bulunuyor.

Dendro, parkenin yüzey seçimi için de çeşitli seçeneklere sahip; doğal ve yumuşak tonlar arayanlar için yağlı yüzeylerle daha fazla alternatif sunuyor. Daha muhafazakar beğenisi olanlar için ise standart cilalı yüzeyler memnun edici sonuçlar veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT