Yeni Yılın En Şık Sofrası Pierre Cardin’den…

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılın En Şık Sofrası Pierre Cardin’den…

Tarihler: 03 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2009 ~ Ara 31, 2009
Pierre Cardin, porselen, bone china, çatal bıçak ve cam ürünleriyle yılbaşı masalarınıza hayat veriyor. Yeni yılda sevdikleriniz için özenle donatılmış sofralarda Pierre Cardin koleksiyonunun gold tonları ağır basıyor.

Yılbaşı sofralarınızı altın gibi parlatacak, gecenin önemini ve büyüsünü yansıtacak “golden” koleksiyonuna, altın rengiyle detaylandırılmış çatal bıçak takımı eşlik ediyor. Golden ışıltısıyla uyum içindeki altın yaldızlı cam ürünleri yılbaşının baş döndürücü güzelliğiyle birleşiyor.

Sevdiklerine yılbaşında unutulmaz ve kalıcı bir hediye vermek isteyenler için Pierre Cardin en doğru adres… Yeni yıl hediye seçenekleri arasında yer alan kahvaltı setleri, çay ve kahve takımları özel siyah kutusunda sizleri bekliyor.

Hediye seçenekleri arasında yer alan porselen ve bone china takımları 895-1.245 TL, çatal bıçak takımları 465-599 TL, cam kadehler 28 TL, şarap şişeleri 110 TL lik fiyatlarla satışa sunuluyor.
Sevdiklerinizle unutulmaz bir yılbaşı yaşamak istiyorsanız Pierre Cardin ürünlerini bulabileceğiniz seçkin züccaciye mağazalarına uğramanızı tavsiye ediyoruz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT