Yeniyılda Yükünüzün Yarısını Jansport’a Bırakın

Alışveriş Alışveriş Yeniyılda Yükünüzün Yarısını Jansport’a Bırakın

Tarihler: 27 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Jansport

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2010 ~ Ara 31, 2010

2010 yılında hayatın yükünü taşımaktan yorulanlar, 2011’de Jansport’ın konforu ile omuzlarındaki yükü azaltacak. Teknolojinin getirdiği en büyük artılara sahip olan Aircure Black, AirLift™ Süspansiyon Sistemi sayesinde omuzlara uygulanan basıncı yarıya düşürmesi ile rahatlatacak. Yılbaşında kendine veya sevdiklerine hediye alarak omuzlarındaki yükü azaltmak isteyenlerin yaşamı, hareketi sevenlerin tercihi olan JanSport® Aircure Black ile kolaylaşacak.

JanSport® Aircure Black, AirLift™ Süspansiyon Sistemi, darbeleri emen, yüksek derecede dirence sahip olan ve ağırlık yükünü eşit olarak dağıtan ve alanında çığır açan esnek bir malzeme kullanarak baskının azaltılmasını sağlıyor. Ayrıca şekilleri, vücudun doğal yapısına uygun olacak şekilde ergonomik olarak tasarlanan kayışlar ile Jansport vücudun doğal formunu da koruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT