Yepyeni Watsons Treatment Serisi

Alışveriş Alışveriş Yepyeni Watsons Treatment Serisi

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2008 Perşembe

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 8, 2008
Kuafördeki saç bakımı, evinizde Yepyeni Watsons Treatment Serisi
Artık bakım için kuaföre gitmenize gerek yok. Watsons`ın ekonomik fiyatlı yenilenen süper bakım serisi, "Treatment" ile saçınız adeta kuaför salonundan çıkmış gibi bakımlı ve ışıltılı.. Bal, bira, avokado, kına ve yoğurt özlü çeşitlerine sahip Watsons Treatment Serisi`nde saç bakım cilası, ve saç bakım şampuanları bulunuyor. Çarpıcı kokuları, besleyici içerikleri, şık şişeleriyle Watsons Treatment Serisi saçınızın aradığı her şeye sahip.

WATSONS YOĞURTLU SAÇ BAKIM CİLASI 500ml (8,99 YTL): Watsons Yoğurtlu Saç Bakım Cilası yoğurt ve çilek aromasıyla formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken kıvrım ve bukleleri kontrol etmenize de yardımcı olur. Panthenol ile zenginleştirilmiş olup saçınızı bakımlı ve parlak bir hale getirir.
WATSONS BİRA ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml (8,99 YTL) Watsons Bira Özlü Saç Bakım Cilası bira ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine besler ve hacim kazandırır. Hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza canlılık ve güç kazandırır.
WATSONS AVOKADO ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml (8,99 YTL): Watsons Avokado Özlü Saç Bakım Cilası avokado yağı ve zeytinyağı ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine besler ve nemlendirir. Saçınıza şekil alabilirlik ve yumuşaklık kazandırır.
WATSONS BALLI SAÇ BAKIM CİLASI 500ml (8,99 YTL): Kuafördeki saç bakımına evinizde sahip olun! Watsons Ballı Saç Bakım Cilası doğal bal ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken her telini kökten uca güçlendirir. Panthenol ve hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.
WATSONS KINA ÖZLÜ SAÇ BAKIM CİLASI 500ml (8,99 YTL): Watsons Kına Özlü Saç Bakım Cilası kına özütü ile formüle edilmiştir. Saçınızı derinlemesine beslerken saç renginizi koruyarak solmasını önler. Ginseng özütü ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.
WATSONS YOĞURTLU SAÇ BAKIM ŞAMPUANI 400ml (6,99 YTL): Watsons Yoğurtlu Saç Bakım Şampuanı yoğurt ve çilek aromasıyla formüle edilmiştir. Saçınızı temizlerken kıvrım ve bukleleri kontrol etmenize de yardımcı olur. Panthenol ile zenginleştirilmiş olup saçınızı bakımlı ve düzgün bir hale getirir.
WATSONS BİRA ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI 400ml (6,99 YTL): Watsons Bira Özlü Saç Bakım Şampuanı bira ile formüle edilmiştir. Saçınızı temizler ve hacim kazandırır. Hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza canlılık ve güç kazandırır.
WATSONS AVOKADO ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI 400ml (6,99 YTL): Watsons Avokado Özlü Saç Bakım Şampuanı avokado yağı ve zeytinyağı ile formüle edilmiştir. E Vitamini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza şekil alabilirlik ve yumuşaklık kazandırır.
WATSONS BALLI SAÇ BAKIM ŞAMPUANI 400ml (6,99 YTL): Watsons Ballı Saç Bakım Şampuanı doğal bal ile formüle edilmiştir. Saçınızı temizlerken her telini kökten uca güçlendirir. Hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.
WATSONS KINA ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI 400ml (6,99 YTL): Watsons Kına Özlü Saç Bakım Şampuanı kına özütü ile formüle edilmiştir. Saçınızı temizlerken saç renginizi koruyarak solmasını önler. Ginseng özütü ile zenginleştirilmiş olup saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır.
Diğer Watsons mağazaları: Capitol, Erenköy, Bahariye, Teşvikiye, İstanbul Cevahir, Kurtuluş, Akatlar MKM, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Aquarium, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Bursa Zafer Plaza, Kayseri Park, Bursa Korupark, Forum Mersin, İzmir Forum Bornova, Ankara Panora

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT