Yerini Belli Etmeyen DYSON DC20

Alışveriş Alışveriş Yerini Belli Etmeyen DYSON DC20

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 27 Eylül 2007 Perşembe

Firma: Dyson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 27, 2007
Yerini Belli Etmeyen DYSON DC20: ÇALIŞIRKEN DEV İŞİ BİTTİĞİNDE CÜCE!

Yeni Dyson DC 20 gövdeye entegre aksesuarları ve katlanabilir patentli teleskopik hortumu ile hem daha kolay taşınıyor, hem de daha az yer kaplıyor. Yerini size asla belli etmiyor.

Küçük ve dar alanlarda hantal ve kullanışsız elektrikli süpürgelerin kullanımının yarattığı sıkıntı artık Yerini belli etmeyen DC 20 ile son buluyor. Standart silindir elektrik süpürgelerinin çok yer kaplayan büyük sapları ve sorun yaratan hortumları vardır. Dyson DC 20 , Full teleskopik katlanan borusu ve cihaza kolaylıkla sarılan hortumu ile taşıması ve saklanması çok kolaydır. DC 20, ihtiyaç duyduğunuzda büyük, duymadığınızda küçük olmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Her yere sığabilmesi, saklanabilmesi ve yerini belli etmemesiyle evinizde ki en pratik yardımcınızdır.

4 farklı renk ve çeşitte, birbirinden farklı özellikleri sahip DC 20, Dyson’ın patentli siklon teknolojisini kullanarak, kir, toz ve büyük parçaları havadan ayrıştırıyor. İç siklonlardaki 200.000G hızında merkezkaç kuvveti zemindeki en küçük partikülleri bile havadan ayrıştırıp hazne içerisinde topluyor.Tıkanmadığından ve emiş gücünü kaybetmediğinden DC 20 , evinizden daha çok toz ve kir topluyor.İzini asla belli etmiyor. Dışarıya verdiği temiz havayla DC 20 yalnızca evinizde ki kiri,tozu ve büyük parçaları temizlemiyor soluduğunuz havayıda temizliyor.

SATIŞ NOKTALARI ve FİYATLAR
Dyson elektrikli süpürgeleri tüm seçkin beyaz eşya mağazalarının yanı sıra EnPlus, Carrefour, Real Tepe Home, EP Center ve Teknosa mağazalarında satılmaktadır. Ayrıca web üzerindeki çeşitli alışveriş sitelerinden de Dyson marka elektrikli süpürge satın almak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT