Yeşermeyi bekleyen bitkilerinizi Compo ürünleri ile yaza hazırlayın

Alışveriş Alışveriş Yeşermeyi bekleyen bitkilerinizi Compo ürünleri ile yaza hazırlayın

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Compo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
KIŞ YORGUNU BİTKİLER VE TOPRAKLAR COMPO ÜRÜNLERİ İLE SAĞLIK BULUYOR
Yeşermeyi bekleyen bitkilerinizi “Compo” ürünleri ile yaza hazırlayın.

Baharın gelmesiyle beraber kıştan yorgun çıkan bitkiler ve toprak yavaş yavaş yeşermeye hazırlanıyor. Bahar aylarında bitkilerimizin ihtiyacı olan besin maddelerini vermek ve topraklarını değiştirmek, bitkilerin tazelenip yaza hazırlanması için olmazsa olmazlardandır. Tüm bitkiler sağlıklı gelişim için besleyici bir toprak ve gübreye gereksinim duyarlar. Alanında dünya markası olan Compo, bitkilerimizin daha sağlıklı ve güzel görünümü için en kaliteli gübreleri ve toprakları üretmektedir.

Compo gübreler granül ve sıvı olmak üzere iki başlık altında toplanmaktadır. Compo`nun granül gübreleri daha çok bahçelerde yetişen bitkiler için kullanılırken, sıvı gübreler balkonlarda, teraslarda ve iç mekanlarda yetiştirilen bitkiler için önerilmektedir. Compo`nun bitkilere hayat veren ürünleri arasında sardunya, gül, orkide, kaktüs, çalı ve çim için özel olarak hazırlanan ürünler de bulunmaktadır.

Gübrenin yanı sıra sağlıklı bitkilere sahip olmanın en önemli koşullarından bir diğeri de kullandığımız toprağın bitkimizin ihtiyaçlarına uygun özellikte olmasıdır. Kök gelişimlerini toprakta yapan bitkiler su ve besin ihtiyaçlarını da topraktan karşılarlar. Compo’ nun bitkilerimiz için özel olarak hazırlanmış toprakları da bitkilerin daha sağlıklı büyümesini sağlar. Compo’ nun mineral değeri yüksek olan topraklarında bitkilerin özelliklerine göre en iyi gelişmeyi sağlayan besin maddeleri yer almaktadır.

Gardena–Dost tarafından ithal edilen Compo ürünlerinin her bitki grubuna özel geliştirdiği gübre ve toprak seçenekleriyle bahçenizi, balkon ve iç mekândaki bitkilerinizi sağlıklı bir şeklide yaza hazırlayabilirisiniz.
www.gardena-dost.com.tr 0216 389 39 39

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT