Yeşil Elma Günleri Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Yeşil Elma Günleri Başlıyor

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 24 Nisan 2011 Pazar

Firma: Yeşil Elma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 24, 2011

%30 indirim fırsatını kaçırmayın!

Ayakkabıda modanın öncüsü Yeşil, Yeşil Elma etiketi bulunan seçili ürünlerde %30 indirim fırsatı sunuyor.

23 Nisan, Cumartesi & 24 Nisan, Pazar günleri tüm Yeşil mağazalarında uygulanacak kampanya ile Yeşil Elma etiketi bulunan ürünlere inanılmaz fiyatlara sahip olabileceksiniz…

Hepsi birbirinden şık, kıyafetleriniz ile kusursuz bir uyum sağlayan, rahatlıktan ödün vermeyen Yeşil ayakkabılarına %30 indirim fırsatı ile sahip olabilirsiniz. Farklı renk ve modellerde sezonun trendlerini yansıtan seçenekleri ve daha fazlasını bulabileceğiniz Yeşil koleksiyonu tüm Yeşil mağazalarında sizleri bekliyor.

Günlük hayatınızın her anında rahatlıkla kullanabileceğiniz, özel günlerinizde şıklığınıza şıklık katacak ve daima rahat etmenizi sağlayacak Yeşil ayakkabılarını incelerken dikkat edin. Yeşil Elma etiketi gördüğünüz tüm ürünleri %30 indirim ile alabileceksiniz.

Fırsatı kaçırmamak için sizde 23-24 Nisan tarihlerinde dilediğiniz bir Yeşil mağazasına gelin Yeşil Elma etiketi bulunan ürünlere %30 indirimle sahip olun.

Unutmayın! Yeşil’de her ayın son hafta sonunda Yeşil Elma günleri başlıyor… Notunuzu alın! Bundan sonra her ayın son hafta sonu (Cumartesi-Pazar) günlerinde tüm Yeşil Mağazalarında “Yeşil Elma” kampanyası olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT