Yeşil Elma Zamanı Geldi!

Alışveriş Alışveriş Yeşil Elma Zamanı Geldi!

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 26 Aralık 2010 Pazar

Firma: Yeşil Kundura

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 26, 2010

Yılbaşı alışverişinize %50 indirim fırsatı eklemek istemez misiniz?

Yeşil Elma günleri başlıyor. Ayakkabıda modanın vazgeçilmez adresi Yeşil, Yeşil Elma etiketi bulunan sezon ürünlerinde %50 indirim fırsatı sunuyor. 25-26 Aralık tarihlerinde tüm Yeşil mağazalarında uygulanacak kampanya ile Yeşil Elma etiketi bulunan sezon ürünlerine yarı fiyatına sahip olabileceksiniz

Hepsi birbirinden şık, kıyafetleriniz ile kusursuz bir uyum sağlayan, rahatlıktan ödün vermeyen Yeşil ayakkabılarına %50 indirim fırsatı ile sahip olabilirsiniz.

25-26 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Yeşil Elma günleri ile yeni yıl alışverişinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz. Yeşil’in %50 indirim fırsatı kullanarak sevdiklerinize güzel bir yeni yıl hediyesi veya kendiniz için özel bir Yeşil ürünü alabilirsiniz.

Günlük hayatınızın her anında rahatlıkla kullanabileceğiniz, özel günlerinizde şıklığınıza şıklık katacak ve daima rahat etmenizi sağlayacak Yeşil ayakkabılarını incelerken dikkat edin. Yeşil Elma etiketi gördüğünüz tüm ürünleri %50 indirim ile alabileceksiniz.

Fırsatı kaçırmamak için sizde 25-26 Aralık tarihlerinde dilediğiniz bir Yeşil mağazasına gelin Yeşil Elma etiketi bulunan ürünlere yarı fiyatına sahip olun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT