Yılbaşı / Çubuklu Hayal Kahvesi`nde Yılbaşı Karnavalı

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / Çubuklu Hayal Kahvesi`nde Yılbaşı Karnavalı

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Çubuklu Hayal Kahvesi

Adres: Ağaçlı Mesire Yeri A+B Çubuklu-Beykoz Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 413 6880

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
Rıhtımlar üzerinde muhteşem bir yılbaşı karnavalı Hayal Kahvesi Çubuklu’da gerçekleşiyor. Muhteşem havai fişek gösterisi ile yeni yılı karşılamaya hazırlanan Hayal Kahvesi Çubuklu’da 6 büyük bardan 8 saat süresince sınırsız yerli içki servisi yapılıyor.Rıhtımda kurulan dev barbeküler ve barkovizyon İstanbul’un en neşeli yılbaşı partisini hem iç mekanda, hem de rıhtımda devam ettiriyor. 3 farklı concept party, 3 ayrı antrepoda gerçekleşiyor. Hayal Kahvesi Çubuklu’da Yılbaşı gecesine özel hazırlanan concept party seçenekleri şunlar;
HayalROCKLIVEStation Hayal Kahvesi sahnesinde birbirinden neşeli üç grup sahne alıyor. İlk albümü ile parlayan punk-rock grubu PARK ve öncesinde İstanbul’un en iyi cover gruplarından Repertuar Köpekleri sahne alıyor.
MIXDanceStation En iyi DJ’lerden son 20 yılın en iyi dans şarkıları, hitler, en yeniler... Rıhtımla birleşen müziğin en doruk noktası Mixed Dance Club.
LATIN Station Latin müziğinin sıcaklığını hissedilebileceği, kokteyl bar, dj set ve live performanslar ile farklı bir ambiyans; romantizmin ve aşkın peşinde olanlar için ideal.
Hayal Kahvesi Çubuklu’da bilet fiyatları ön satış 40 milyon TL. Kapı 50 milyon TL.
Parti saatleri. 22.00-06.00.
İstinye’den tekne servisi var.
Bilet Satış Noktaları; 20 Aralık`tan itibaren Ortaköy-Beyoğlu- Çubuklu Hayal Kahvelerinde- Maltepe Grandhouse Sinemalarında, Mado Suadiye, Crown Cafe Caddebostan-Etiler, Gimm Cafe Metrocity, Ümraniye-İçerenköy Carrefour, Beykoz Karya Sineması, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT