Yılbaşı Gecenizin Köpüğü `Balo`dan

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Gecenizin Köpüğü `Balo`dan

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Balo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006
Kayra Şarapları’nın leziz köpüklü şarabı BALO ile yeni yılı karnaval havasında karşılayın.
YILBAŞI GECENİZİN KÖPÜĞÜ ‘BALO’DAN

Kayra şarap ailesinin bol köpüklü şarabı BALO, yeni yıl eğlencelerine renk katıyor. 2006’yı 2007’ye bağlayan geceye eşlik edecek Balo, yeni yılın ilk lezzeti olacak ve yeni yılın ilk kadehleri Balo ile kalkacak.

Kalitesiyle şarap dünyasını hareketlendiren Kayra şarap ailesinin eğlencelere renk katan üyesi Balo, bol köpüğüyle yeni yılın ilk saatlerine lezzet katacak. Yılbaşı eğlencelerinin yeni rengi Balo, bu yıl da neşenize eşlik edecek. Ege Bölgesi’nde yetişen en seçkin Sultaniye üzümlerinden üretilen Balo, yeni yılın umut, sevinç, hayal ve dostluğunu gecenize taşıyacak. Kayra Şarapları’nın leziz köpüklü şarabı Balo ile yeni yıl karnaval havasında karşılanacak.

Genç, uçarı, eğlenceli, kıpır kıpır kimliğiyle Balo, 2006’yı 2007’ye bağlayan gecenin en özel lezzeti olacak ve 2007’nin ilk saatlerindeki eğlencelere eşlik edecek. Anadolu’nun kaliteli Sultaniye üzümlerinden üretilen Balo Köpüklü Şarap, özenle hazırlanan yılbaşı sofralarında yerini alacak. Balo, parti ve özel gün kutlamalarının yanı sıra yılbaşı için şık bir hediye alternatifi...

Anadolu’nun soylu üzümleriyle yeni tatlar yaratan Kayra şarap ailesinin en özel üyelerinden biri olan Balo; farklı, renkli ve gözalıcı etiketiyle de dikkat çekiyor. Etiketteki kelebek; uçarı ruhu, heyecanı, renkli dünyayı yansıtırken, maske ise mistik havayı ve parti ruhunu ifade ediyor.

www.kayrasaraplari.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT