Yılbaşı / Golden Tulip Eresin Topkapı Hotel`de Yılbaşı

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / Golden Tulip Eresin Topkapı Hotel`de Yılbaşı

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Golden Tulip Eresin Topkapı Hotel

Adres: Millet Cad. No:186 Topkapı Topkapı İstanbul

Telefon: 0212 631 12 12 (3352-3353)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
Golden Tulip Eresin yeni yıla Ümit Sayın’la giriyor...
Golden Tulip Eresin Topkapı Hotel, her yaş ve zevke uygun bir yılbaşı programı hazırladı. Cafe Julien, mum ışığında ve keman triosu eşliğinde bir yılbaşı yemeğine hazırlanırken, Cricket Pub’ın konuğu ise pop müziğinin sevilen ismi Ümit Sayın olacak...
Christmas boyunca konuklarına özel menu hazırlayan Golden Tulip Eresin Topkapı Otel’de yılbaşı gecesi Julien Cafe’deki yemekle başlıyor. Mum ışığında Kenan Aydın triosu eşliğinde yenecek yılbaşı mönüsü özel yılbaşı tabağının ardından, pazı yaprağına sarılmış levrek filetoları, nar sorbesi, akdeniz salatası, yılbaşı hindisi, haşhaşlı ve tarçınlı muss, kahve ile pettit four ikramı ile son bulacak. Cafe Julien’de yılbaşı yemeği ücreti kişi başı 59.000.000 TL olacak.
Yılbaşı yemeğinin ardından saat:22:30’da Cricket Pub’da buluşan konukları ise çok özel sürprizler bekliyor. Aralarında Tarkan’a Dön Bebeğim bestesi ile Sezen Aksu gibi ünlülerin bulunduğu pek çok sanatçıya beste veren ve bir dönem “Hicran” ve ‘’ Ben Tabii Ki’’ isimli parçasıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran Ümit Sayın,orkestrasıyla birlikte Cricket Pub’da sahne alacak. Yerli içkinin limitsiz olacağı Cricket Pub’da ise yılbaşı gecesi 119.000.000 TL lira.
Golden Tulip Eresin Topkapı Hotel’in Balo Salonu’nda ise konukları Mete Duraman Orkestrası karşılıyor. Halk Dans gösterilerinin yapılacağı balo salonunda, üç ayrı dansöz sahneye çıkarak konuklara keyifli dakikalar yaşatacak. Balo Salonu’nda yılbaşı yemeği ücreti 129.000.000 TL.
Rezervasyon için telefon: 0212 631 12 12 (3352-3353)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT