Yılbaşı Hediyesi: Samsung Galaxy Note

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Hediyesi: Samsung Galaxy Note

Tarihler: 19 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Samsung Galaxy Note

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2011 ~ Ara 31, 2011

Tablet ve akıllı telefon özelliklerini bir araya getirerek benzersiz bir mobil deneyim sunan GALAXY Note, yeni yıl için de en güzel hediye alternatifi

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, benzersiz özellikleriyle mobil pazarında yepyeni bir kategori yaratan Samsung GALAXY Note’u, Aralık ayı itibari ile Türkiye’de satışa sundu. Satışa ilk çıktığı andan itibaren kullanıcılardan yoğun ilgi gören Samsung GALAXY Note yeni yıl için de siz ve sevdikleriniz için benzersiz bir hediye alternatifi oluşturuyor.

Samsung GALAXY Note’un, herhangi bir ekrandan görüntü yakalayıp, üzerinde her türlü notu yazmaya ve çizim yapıp paylaşmaya olanak tanıyan S Pen özelliği ile kendi yılbaşı kartınızı hazırlayıp sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Galaxy Note’un 8 megapiksel kamerası ile, HD kalitesinde çektiğiniz videoları; istediğiniz şekilde kurgulayarak yılbaşı anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Kullanıcıların akıllı telefon alışkanlıklarında yeni bir dönem açan Samsung GALAXY Note, Turkcell 3G farkı ve kalitesiyle, avantajlı ödeme seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Siz de Samsung GALAXY Note’a ayda 84,90 TL’den başlayan, 24 ay taksitli ödeme seçenekleriyle Turkcell İletişim Merkezleri’nden ve anlaşmalı zincir mağazalardan sahip olabilirsiniz.

S Pen ile fikirlerinizi özgürce ifade edin

GALAXY Note’un S Pen’i, kusursuz bir dokunmatik deneyime ek olarak, ekrandaki görüntüleri kontrol etmeye, düzeltmeye, işaretlemeye, kesip yapıştırmaya olanak tanıyor. S Pen ile özgürce yazı yazmak ve çizmek, sonrasında da paylaşmak mümkün. Samsung GALAXY Note, Facebook, web, Google Maps, doküman, word excel formatındaki dosyalardan tek tuşla alınan ekran görüntüsü üzerinde S Pen ile istenildiği çizimler yapmayı ve notlar yazmayı ve bu notları anında paylaşmayı mümkün kılıyor.

GALAXY Note, akıllı telefon taşınabilirliğindeki en büyük ekran boyutu olan 5.29 inç ekrana sahip. Geniş ekranın bütün avantajlarından yararlanan kullanıcılar minimum kaydırma ve ekran geçişleriyle çok yönlü ve daha pratik kullanım olanağına sahip oluyor.

GALAXY Note, geleneksel ekranlara oranla çok daha üstün ve canlı bir netlik sağlayan ekranı, HD Super AMOLED teknolojisi ile üstün bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. Samsung GALAXY Note video, fotoğraf, belge ve web için en iyi görüntüleme deneyimlerini sağlamanın yanı sıra, 180 derecelik bir izleme açısı sunarak üstün bir ekran deneyimi yaşatıyor. Samsung GALAXY Note ile videoları istendigi gibi düzenleyip montajlayarak eğlenceli kurgular oluşturmak mümkün.

Üstün donanım özellikleri ile maksimum hız

Samsung GALAXY Note’un 1.4 GHz çift çekirdekli işlemcisi, cihaza akıcıkullanım sağlayan, kusursuz bir kullanıcı arayüzü sunuyor. HSPA+ ve WiFi 802.11n teknolojisi ile cok hızlı bir internet deneyimi sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, gerçek zamanlı video akışı sağlayabiliyor ya da arkadaşları ile online oyun platformlarında bir araya gelebiliyor.

Samsung GALAXY Note ile mobil hayatınız daha düzenli

Galaxy Note’un akıllı profesyonel planlama aracı S Planlayıcısı ise, cihazın büyük ekranının tam olarak kullanılmasını sağlıyor. Yönetim Planlayıcısı, telefonun yapılacaklar listesi ve takvimini entegre ediyor ve sezgisel olarak çalışarak, kullanıcılarının yaşamlarını kapsamlı bir şekilde organize etmeye yarıyor. Samsung GALAXY Note, Microsoft Office dosyalarının (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint) düzenlenmesini, bu dokümanlardan tek tuşla ekran görüntüsü alınmasını ve üzerine eklenecek kişisel notların anında paylaşılmasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT