Yılbaşı Hindisi Online Oldu

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Hindisi Online Oldu

Tarihler: 30 Aralık 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Yemeksepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2010 ~ Ara 31, 2010

Yemeksepeti.com yılbaşı sofralarını harika lezzetlerle donatıyor. Bu sofraların olmazsa olmazı, kestaneli iç pilavlı hindi dolması yemeksepeti.com ayrıcalığıyla 31 Aralık akşamı kapınıza kadar getiriliyor. Ayrıca yemeksepeti.com üyesi restoranların sunduğu lezzetli meze ve tatlılarla da yılbaşı yemeğini krallara layık bir ziyafete dönüştürebilirsiniz!

Yılbaşı sofralarının mühim konuğu hindi, teknolojiyle buluşuyor. Yeni yılı evde sevdiklerinizle birlikte kutlamak istiyorsanız yılbaşı hindisini ve farklı meze çeşitlerini www.yemeksepeti.com adresinden birkaç tıklamayla sipariş verebilirsiniz. Yılbaşı hindisi, özel olarak kestaneli iç pilavla hazırlanıyor ve yılbaşı gecesinde enfes bir ziyafet sunuyor. Yemeksepeti.com’da hindinin yanı sıra yılbaşı sofralarını renklendirmek için birbirinden lezzetli seçenekler bulunuyor. Yemeksepeti.com üyesi restoranlar tarafından özenle hazırlanan mezeler, salatalar ve tatlılar özel ambalajlarında 31 Aralık akşamı istediğiniz saat aralığında kapınıza kadar getiriliyor.

Yemeksepeti.com kullanıcıları Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerini kolayca ve hiçbir ek ücret ödemeden sipariş verebiliyorlar. Üstelik restoranların yalnızca yemeksepeti.com’a özel hazırladığı kampanyalardan yararlanma fırsatına da sahipler. Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerinin sipariş verilebildiği yemeksepeti.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Aydın, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Denizli, Konya, Mersin, Muğla, Kayseri, Trabzon, Manisa, Kütahya ve Kıbrıs’ta hizmet veriyor. 18 büyük il ve Kıbrıs’ta, 800 binden fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan yemeksepeti.com, 4.000’e yakın üye restorandan binlerce farklı çeşitte yemek alternatifi sunuyor. Yemek ve menülerin fiyatlarını ayrıntılı olarak inceleyebilme fırsatı sunan yemeksepeti.com, hem Türkçe hem de İngilizce olarak hizmet sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT