Yılbaşı / Mövenpick Hotel İstanbul Yılbaşı Programı

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / Mövenpick Hotel İstanbul Yılbaşı Programı

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent Şile İstanbul

Telefon: 0212 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
MÖVENPICK HOTEL ISTANBUL’DA YENİ YILA UNUTULMAZ BİR BAŞLANGIÇ...
Mövenpick Hotel Istanbul, aileniz ve dostlarınız ile birlikte paylaşacağınız ilk yılbaşı programını, butik otel konseptine uyan farklı bir anlayışla hazırladı.
AzzuR Restaurant’da Yeni Yıla Özel Bir Başlangıç…
İddialı modern-klasik tasarımı ve Akdeniz mutfağı ile AzzuR Restaurant’da, canlı müzik eşliğinde, mum ışığında romantik bir Yılbaşı Yemeği sizleri bekliyor. Executive Chef Brendan Speed tarafından hazırlanan, meze tabağı, domates "Carpaccio", füme tavuk göğsü, Asya usulü jumbo karides ve levrek güveç, rösti patates üzerinde dana bonfile ve somon fileto, ahududu soslu Mövenpick Alaska’dan oluşan çay veya kahve ve “Petit Fours” ile son bulan özel mönü yılbaşı gecenize bambaşka bir lezzet katacak.
Kişi başı 99.000.000 TL, KDV dahil, içecekler hariç. Ayrıca yemek sonrası BarAdoX’da ücretsiz bir içki kuponu da dahil.
BarAdoX’da Sabahın İlk Işıklarına Dek Dans…
Ultra modern tasarımı ve konforu bir araya getiren BarAdoX’da, DJ’in hareketli parçaları eşliğinde gün doğumuna kadar dans ederek yeni yıla hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Barmen Gürhan Ağkoç’un hazırladığı, Türkiye’nin en iyi kokteyli seçilen Foggy Hill’i, baştan çıkarıcı yılbaşı kokteylleri ve snack mönüsünden çeşitli lezzetleri de deneyebilirsiniz.
Kişi başı 49.000.000 TL, KDV ve 1 yerli içki dahil.
BarAdoX’da ayrıca gece saat 02.00’de mercimek çorbası, börek çeşitleri, mini pizzalar, somon fümeli simit, avakodo ve karides salatası gibi aperatiflerin yanı sıra çikolatalı mus, mini cheese cake, panna cotta gibi tatlıların bulunduğu snack büfesi olacak. Kişi başı 35.000.000 TL.
Yeni Yılın İlk Brunch’ı:
Yılbaşı gecesinin yorgunluğunu atmak, yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için Azzur’da 11.30 – 15.00 saatleri arasında muhteşem bir brunch sunulacak. Türk ve dünya mutfaklarından leziz örneklerinin sunulacağı Mövenpick usülü Brunch’da çocuklar kendileri için hazırlanan özel oyun odasında eğlenirken, büyükler baş başa brunch’ın keyfini çıkartabilirler.
Kişi başı 49.000.000 TL, KDV dahil, içecekler hariç
0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 7-12 yaş % 50 indirimli.
Yılbaşı rezervasyonları için 0212 319 29 29’dan Yiyecek – İçecek Ofisini arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT