Yılbaşı / Ortaköy Hayal Kahvesi`nde Yeni Yıl Partisi

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / Ortaköy Hayal Kahvesi`nde Yeni Yıl Partisi

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Ortaköy Haya Kahvesi

Adres: Dereboyu Cad. No:36-38, Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 89 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
Hayal Kahvesi Ortaköy’de yılbaşı partisi saat 20.00 de başlıyor. La Locanda Dolce Vita ve Model’s yılbaşına özel mönü sunuluyor. Mönü Aşçılık Milli Takımın başarılı genç aşçısı ve Hayal Kahvesi Mutfak şefi Emin Şenyüz tarafından hazırlandı. Uzun bir gecenin hafif ve seçkin tadlarla geçebilmesi için planlandı.
Ortaköy Hayal Kahvesi Yılbaşı Yemeği Mönüsü:
Rokalı Patlıcan Püresi yatağında Somon Marbella limonlu pesto sos ile Cappucino Mantar Çorbası, bıldırcın yumurtası ve kırmızı havyar ile Kıtır Milföy yaprakları arasında Kapris Salata, capri sos ile Kestaneli bulgur rizotto eşliğinde Bıldırcın Roti taze kekik sosu ile Sıcak Çikolata Keki, tülüpan içerisinde limon sorbe ve meyve sosları eşliğinde.
Limitsiz Yerli İçki Servisiyle kişi başı 125.000.000 TL
Hayal Kahvesi Ortaköy’de gece 23.30 da ATHENA sahne alıyor ve yeni yıl ATHENA coşkusu ile karşılanıyor.
Hayal Kahvesi yeni yıl partisinde biletler ön satışta 50.000.000 TL ve kapıda 60.000.000 TL dan satılıyor. Sınırsız yerli içki fiyata dahil. Parti başlangıç saati 20.00 ve sabah 05.00 e kadar kesintisiz sürpriz ve eğlence devam ediyor.
Bilet Satış Noktaları: 20 Aralık dan itibaren Ortaköy-Beyoğlu- Çubuklu Hayal Kahvelerinde- Maltepe Grandhouse Sinemalarında, Mado Suadiye, Crown Cafe Caddebostan-Etiler, Gimm Cafe Metrocity, Ümraniye-İçerenköy Carrefour, Beykoz Karya Sineması, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi gişelerinden alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT