Yılbaşı / pt653

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / pt653

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Yeni Melek Beyoğlu

Adres: İstiklal Caddesi üzeri Atlas Sineması çıkış kapısı tarafı, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
pt653*
* bir eğlence elementidir
6 dj
5 performans 3 salon’da!
2004’ün en aktif yılbaşı partisi!!!
Yeryüzünün en hızlı eğlence elementi “pt 653” bu yıl Yeni Melek’te.
Yeni Melek: 30 senedir kapali bulunan tarihi bir sinema salonu... Bir zamanlar İstanbulun en büyük sinemasi olmasi ile ünlü Yeni Melek şimdi bambaşka bir konsept ile karşımıza çıkıyor. Taksimin göbeğinde konser, parti, etkinli yani eğlence adına her elementin bulunduğu bir merkez. 4000 kişilik kapasitesi ile kısa zamanda İstanbulun en popüler eğlence merkezi olmaya aday... 31 Aralikta ilk defa bizlerle buluşacak Yeni Melek, yılbaşı gecesinde sizlere 50 li yillarin tarihi dokusunda 2000 li yillarin müziği ile 2004 e girme imkani verecek.Sizleri Yeni Melek’teki ilk eğlence elementi PT653 ile 2004’e girmeye davet ediyoruz.
3 ayrı salonda 5 farklı canlı performans ve 6 dj’le gerçekleşecek olan yılbaşı partisiyle dünyanın 2004’üncü yılına girişini kutlayacağız.
· Şebnem Ferah, Feridun Düzağaç, , Mor ve Ötesi , Düş Sokağı,Aylin Aslim(süt`lü) performanslarıyla, enerjileriyle ve şarkılarıyla “Live” salonu yükseltirken, 2. salonda alternatif ve rock dj’ler kesintisiz müzikle, aralıksız reaksiyon gerçekleşecek.
· 2004’ün yeni eğlence elementi “pt653” nın en enerjik salonlarından biri de clubbin’ salonu olacak. Mert Yücel, Dj B ++, Göknil Gökmen ve Mert Medeni’nin setleriyle her daim “high” kalacak salonda clubber’larımız aktive olacaklar...
· Alterock stage de ise Bronx Club DJ’leri ile Rock’n’Roll, Alternative Rock ve klasiklerden popülerle dogru uzayan bir çizgide her daim sallanacaksınız!
Kapıların 21:15’de açılacağı ve 05:00’e kadar kapanmayacağı bu eğlence reaksiyonuna katılımın fiyatı Biletix`de limitsiz bira dahil 40 milyon TL olacak, kapıda 45 milyon...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT