Yılbaşına Özel En Güzel Hediyeler Leomio.com`da

Alışveriş Alışveriş Yılbaşına Özel En Güzel Hediyeler Leomio.com`da

Tarihler: 12 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Leomio.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2011 ~ Ara 31, 2011

Leomio.com yılbaşı alışverişleri için birbirinden güzel seçenekler belirledi. Bebeğinize, çocuğunuza, yakınlarınıza yeni yılda bir hediye almak istiyorsanız şimdiden Leomio.com'u tıklamakta fayda var.

Site sahibi Tanya Özkan Saran sizler için bu hafta bu ürünleri seçti ve yorumladı:

Edukids
Oyun oynamayı artık eğlenirken öğrenmeye dönüştürme zamanı geldiğinde Edukids'in bu şahane ürünleri ile tanıştık, hem birlikte öğrenmeyi, hem de birlikte oyun oynamayı seviyoruz! Ailece oynayabileceğiniz bu kartlar harika birer yılbaşı sevindirmesi olacaktır. Üstelik yeni yıla özel yüzde 10 indirim avantajıyla!

Melissa and Doug
Bu ahşap oyuncaklar ince motor becerileri için çok faydalı, ayrıca renkleri ve şekilleri de elleyerek ve kavrayarak öğrenmesi açısından şahane. Biz hala kullanıyoruz, vazgeçilmezlerimiz arasında. Hem puzzle hem de dokunarak öğrenme konusunda harika oyuncaklar!

FunToSee
Odasının duvarlarından sıkılan çocuklarımız için bu takılıp sökülebilen çıkartmalar, yapılacak köklü değişikliklerden çok daha efektif. Yılbaşında iyi vakit geçirmek isteyen çocuklara da eğlenceli birer aktivite.

SkipHop
Biberona hazırladığınız sütü, alıp özgürce sokaklarda dolaşmak istiyorsanız eğer, termal çanta kuşkusuz önereceğimiz bir ürün. Kullanan herkes gibi biz de çok memnunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT