Warning: file_get_contents(https://www.istanbul.net.tr/clas/advert/json/json-fill.php?channel=C10): failed to open stream: Connection refused in /var/www/web2k19/public_html/clas/advert/json-reader.php on line 73

Yılbaşında Bakımlı Eller ve Canlı Tırnaklar

Alışveriş Alışveriş Yılbaşında Bakımlı Eller ve Canlı Tırnaklar

Tarihler: 16 Aralık 2009 Çarşamba ~ 16 Ocak 2010 Cumartesi

Firma: Fönsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2009 ~ Oca 16, 2010

FÖNSAN garantisiyle Türkiye’de olan Scholl Portatif Manikür Seti yılbaşı gecesi bakımlı ellere ve canlı tırnaklara sahip olmak isteyenlerin en büyük yardımcısı olacak.

Scholl Portatif Manikür Seti’yle hem güvenilir ve sağlıklı manikür imkanı elde edecek hem de ellerinizin ve tırnaklarınızın yılbaşı gecesi için belirlediğiniz tüm detaylar kadar dikkat çekici olmasını sağlayacaksınız.

Kesme yapmadan kolayca manikür yapabilme özelliği, ergonomik manikür kalemi, 7 farklı aparatı bulunan Scholl Portatif Manikür Seti, hem şarjlı hem kablolu kullanımı ile bakım ve sağlıktan ödün vermeyen sevdikleriniz için de iyi bir yeni yıl hediyesi olacak.

Şık tasarımıyla göz dolduran Scholl Portatif Manikür Seti’ni renk renk taşıma çantalarıyla her an yanınızda da bulundurabilirsiniz.

Dünyaca ünlü Alman markası Scholl Portatif Manikür Seti’ni FÖNSAN güvencesi ve 24 ay garanti süresiyle tüm seçkin mağaza ve online satış noktalarından satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir


Warning: file_get_contents(https://www.istanbul.net.tr/stuff/shopping/inc/json/category.php): failed to open stream: Connection refused in /var/www/web2k19/public_html/clas/json/read.content.php on line 11

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/web2k19/public_html/stuff/shopping/inc/category-list.php on line 5

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT