Yılbaşında Sevdiklerinizi Bang - Olufsen ile Şımartın

Alışveriş Alışveriş Yılbaşında Sevdiklerinizi Bang - Olufsen ile Şımartın

Tarihler: 19 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Bang & Olufsen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2011 ~ Ara 31, 2011

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemleri markası Bang & Olufsen, birbirinden özel ürünleriyle lükse yeni bir boyut kazandırıyor. Seksen yılı aşkın süredir, içindeki tasarım aşkını yüksek kalite anlayışı ile buluşturan Bang & Olufsen, yılbaşında da gözlere ve kulaklara eşsiz bir ziyafet sunmaya devam ediyor.

Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen, 2012 yılı için hazırladığı yepyeni koleksiyonuyla sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere muhteşem alternatifler sunuyor. İster dijital dahisi çocuklar ister tasarım meraklıları isterse de hayatın incelikleri konusunda zevk sahibi olanlar, Bang & Olufsen’ın yeni koleksiyonunda kendilerinden bir parça bulabilecek.

Dijital Müzik Hazinesi; BeoSound 5 Encore

Bang & Olufsen’in yeni tak ve oynat dijital müzik sistemi BeoSound 5 Encore, herhangi bir USB, kablosuz avuç içi cihazı, sabit disk ve bilgisayardan dijital müzik koleksiyonunuza erişim imkanı sağlıyor. 13 binden fazla internet radyo istasyonuna bağlanmayı sağlayan BeoSound 5 Encore, dijital müzik kitaplığınızda ve dosyalarınızı düzenlemeniz için ideal bir platform sunuyor. Bang & Olufsen’in patentli MOTS algoritmasını içinde barındıran BeoSound 5 Encore, müzik listenizden parça seçiminize dayalı olarak benzer şarkılara otomatik olarak belirleyebiliyor. (Ürün fiyatı: 3450 Euro)

Müzik Dinlemenin Keyfi; BeoSound 8

Bang & Olufsen’in ilk dock station ses adaptörü BeoSound 8, iPhone ve iPad’inden bir an olsun ayrılamayanlar için harika bir aksesuar. BeoSound 8, göz alıcı kronik hoparlörleriyle sıra dışı bir ses kalitesi sunarken, derin bas ve doğal tizlere sahiptir. Tarzına düşkün müzikseverler için değiştirebilir kapaklara sahip olan BeoSound 8’in standart beyaz ve siyah renklerinin yanı sıra kırmızı, gümüş sarı ve turuncu gibi bir dizi cesur renkte kapakları da mevcut. (Ürün fiyatı: 1350 Euro)

Yeni Renkleriyle Form 2

Bang & Olufsen’ın simgeleşmiş kulaklık setlerinden Form 2, 2012 yılı için yeniden küllerinden doğdu. New York Modern Sanatlar Müzesi Koleksiyonu’nun en özel parçalarından biri olan Form 2, kulak üzeri klasik tasarımı ve dinamik sürücüleri ile dinleyiciye en doğal sesi sunuyor. Derin bas ve yüksek frekans aralığına sahip Form 2, kırmızı, turuncu,sarı ve beyaz gibi yeni renk seçenekleriyle müzikseverleri kendine hayran bırakıyor. (Ürün fiyatı: 180 Euro)

Bir Telefondan Beklediğiniz Her Şey; Beocom 2

Bang & Olufsen’in fark yaratan ev telefonu BeoCom2, o kadar ayırt edici bir tasarıma sahip ki, dünyada bunu gizleyebilen hiçbir hediye paketi yok. İnce ve zarif hatlara sahip BeoCom 2, tek parça alüminyum kasası ve 6 farklı renk seçeneğiyle evinizin her odasına yeni bir soluk getiriyor. (Ürün fiyatı: 830 Euro)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT