Yılın Büyük Değiştirme Kampanyası Bellona`dan

Alışveriş Alışveriş Yılın Büyük Değiştirme Kampanyası Bellona`dan

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
YILIN EN BÜYÜK DEĞİŞTİRME KAMPANYASI BELLONA’DAN
Ev modasının öncüsü Bellona, evlerini yenilemek isteyenler için yılın en büyük değiştirme kampanyasını başlattı. Moda renk ve tasarımlar ile evin her köşesini Bellona şıklığı ile yenileyen kampanya 1 Mart- 30 Nisan 2009 tarihleri arasında geçerli olacak. Bellona eski mobilyaları çok cazip değiştirme indirimleri ile tüketicinin evinden alıyor, yepyeni Bellona’ları evlere teslim ediyor.

Ev modasının öncüsü Bellona, ev modasını doyasıya yaşatacak birbirinden şık ürünleri kaçırılmayacak fırsatlarla evlerini yenilemek isteyenlere sunuyor.

Bellona’nın 1 Mart- 30 Nisan 2009 tarihleri arasında iki ay süreyle geçerli olan yeni değiştirme kampanyasında ev modasında modern tasarımın en güzel örneklerinden Linea Koltuk Takımı 740 TL, Lorenzo Yemek Odası Takımı 780 TL, Lorenzo (5 kapılı / karyolalı) Yatak Odası Takımı 780 TL, Ergo Pedic çift kişilik yatak 280 TL, Frenza Baza 337 TL değiştirme indirimi ile kaçırılmayacak fiyatlarla sunuluyor. Eski mobilyaları evlerden ücretsiz alan Bellona, yeni modellerini evlere kısa zamanda teslim ediyor.

Bellona, yeni değiştirme kampanyası kapsamında sağladığı indirim avantajlarının yanı sıra 150 TL üzeri tüm alışverişlerde Axess kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız 2 ay ekstre ertelemeli 12 taksit imkanı sunuyor. Modern ve fonksiyonel tasarımları ile ev hayatını daha keyifli kılmayı amaçlayan Bellona, cazip fiyat ve ödeme avantajları ile Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisinde tüketicileri bekliyor. www.bellona.com.tr
Tüketici Hattı: 444 33 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT