Yılın En Çarpıcı Vitrini Scabal`da!

Alışveriş Alışveriş Yılın En Çarpıcı Vitrini Scabal`da!

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Scabal

Adres: Kanyon Alışveriş Merkezi, Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 353 06 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

YENİ YILIN EN ÇARPICI VİTRİNİ

Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bulunan dünyaca ünlü İngiliz erkek giyim markası Scabal, hazırladığı yılbaşı vitrini ile ziyaretçileri hayran bırakıyor...

Yılbaşı yaklaşırken her yıl olduğu gibi alışveriş merkezleri ve mağazalar ışıl ışıl, rengârenk süslendi. Ünlü markalar en dikkat çekici, en gösterişli vitrinleri hazırlamak için birbiriyle yarışır durumdalar. Scabal’da İstanbul’un en ilgi çekici en şık vitrinine sahip olabilmek amacıyla farklı bir tasarım yarattı.

İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bulunan dünyaca ünlü İngiliz erkek giyim markası Scabal, hazırladığı yılbaşı vitrini ile ziyaretçileri hayran bırakıyor. Kışın vazgeçilmezi kar ve kar beyazının hissettirdiği dinginlik, huzur... Alışılagelmiş yılbaşı objeleri ve renklerinin dışına çıkan Scabal’ın, tablo gibi işlenen vitrininde sergilenen ürünler göz kamaştırıyor.

Koleksiyonun ana temasını oluşturan siyah, klasik çizgilerin dışında modern tasarımlarla harmanlanarak güçlü bir imaj oluşturuyor. Yılbaşı gecesi için her zevke uygun takımların yer aldığı Scabal 2007 kış koleksiyonunda, kabartmalı dokunan kumaşlardan hazırlanan farklı tasarımlar ve İngiliz tarzı tüvid spor ceketler en ilgi çeken ürünler arasında...

James Bond’un smokinleri ile Yılbaşı gecesinin yıldızı olacaksınız...
Casino Royal filminde James Bond’un yakaladığı tarza sahip olmak isteyenler için ise yine doğru adres Scabal... Son James Bond Daniel Craig’in de tercih ettiği Scabal smokinleri ile yılbaşı gecesi Hollywood yıldızları gibi gözükebilirsiniz.

İstanbul’un en çarpıcı vitrinini görmek ve yılbaşı akşamı James Bond şıklığını yakalamak isteyen beylere Scabal’ın Kanyon’daki mağazasını öneriyoruz.
Scabal Kanyon: 0212 353 06 43

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT