Yolların Ta Kendisi İlk Kez Ve Sadece Saturn`da

Alışveriş Alışveriş Yolların Ta Kendisi İlk Kez Ve Sadece Saturn`da

Tarihler: 01 Ağustos 2010 Pazar ~ 01 Eylül 2010 Çarşamba

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2010 ~ Eyl 1, 2010

YOLLARIN TA KENDİSİ İLK KEZ VE SADECE SATURN’DA!

IGO Primo Navigasyon yazılımının dünyada ilk kez kullanıldığı, gerçeğe en yakın görüntü olanağı sunan “Next Navigasyon“ cihazı, Türkiye‘de ve tüm dünyada, ilk defa ve sadece 8 Temmuz’da, İstanbul’un en teknolojik mağazası Saturn’da satışa çıkıyor. Her zaman, en teknolojik ürünleri müşterileriyle buluşturan Saturn; bir kez daha teknoloji dünyasına imzasını atıyor.

Yollar Önünüzde Eğilecek!
Sizi yol arama derdinden kurtaracak Next Navigasyon cihazı ile sınırsız özgürlüğün tadına varacaksınız. Dünyada ilk kez iGO Primo sayesinde seyahat zevkinize yeni bir boyut kazandıracak olan Next Navigasyon ile yolların kılavuzu siz olacaksınız.

Next Navigasyon cihazının özellikleri arasında; rota planlama, 3D binalar, alternatif rota görme, karayolları hız kamerası uyarısı ekleme, POI ve favori ekleme, POI grupları görünmeleri ayarlama, gece-gündüz geçişi, rota dışında anında hesaplama, 400.000’den fazla bilinen yer (POI) kayıtları, rota simülasyonu, Google’dan rota ve POI aktarımı, Google’a veri aktarımı ve önceki seyahatlerinizi gözlemleme, araç tipine göre seçim, arayüz değiştirebilme özellikleri yer alıyor.

Ayrıca; Eda 1.1 seslendirme ile daha sağlıklı yol bildirimleri, ölçü çevirme, gerçek kavşak görüntüleri, özelleştirilebilir menu, resimden navigasyon, araba modeli seçebilme, hız ve yükseklik profilleri, tıklanabilen POI’ler, benzin sarfiyat bilgisayarı, kullanma kılavuzu kendi üzerinde olan premium yazılım, geçiş ekleme vs. gibi geniş özellikler, koordinat girerek veya resimden navigasyon, yol bloklama özelliği ile kapalı yolları veya zamana gore kapanan yolları bloklama, birçok kategoride yakınlık veya tehlike bildirimleri ekleme, limitsiz favori ekleme özelliği, gerçek POI mesafeleri, ülke bilgi sistemi ile seyahat edilecek ülkeye ait bilgileri görebilme olanaklarına sahip olacaksınız.

8 Temmuz’da Türkiye’de ve dünyada ilk kez Saturn’da satışa sunulacak olan Next Navigasyon paketinin içeriğinde; cam askı aparatı, cihaz tutucu parça, 220V ev tipi şarj cihazı, araç şarj cihazı, USB data kablosu, AV kablosu, ekran kalemi, cihaz kullanma kılavuzu ve kullanım CD’si bulunuyor. Üstelik Saturn’a özel, vade farksız 75 TL. ve üzeri alışverişlerde Garanti Bonus ve Maximum kart sahiplerine 6, Advantage ve Card Finans kart sahiplerine 4 taksit imkanıyla satışa sunuluyor.

İstanbul’un en teknolojik mağazası Saturn, 4.300 metrekare alanı ve 45.000 farklı ürün çeşidi ile teknoloji severleri buluşturmaya devam ediyor.“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla hesabını bilen tüketicilerine seslenen Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 250 mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamınızın bir parçası haline getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT