York ile Ayakkabı Kokusu Tarih Oluyor

Alışveriş Alışveriş York ile Ayakkabı Kokusu Tarih Oluyor

Tarihler: 31 Ekim 2007 Çarşamba ~ 31 Ekim 2007 Çarşamba

Firma: York

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2007 ~ Eki 31, 2007
YORK YH07 model hava temizleyicisi ayakkabılardaki kötü kokuları ortadan kaldırıyor
Ayakkabı kokusu tarih oluyor
Ayakkabı kokusu çoğu kimse için rahatsız edici boyutlara varabilir. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için kolları sıvayan YORK, nano teknolojiyle çalışan pratik kullanımlı ayakkabı hava temizleyicisini geliştirdi. En gelişmiş Nano TiO2 teknolojisini kullanan ve ayakkabılar için özel olarak üretilen YH07 model YORK Hava Temizleyicisi, rahatsız edici kötü kokuları ortadan kaldırarak ayakkabıları ve sahiplerini büyük bir dertten kurtarıyor.

İklimlendirme, havalandırma ve soğutma sistemleri alanında dünyanın en önemli markaları arasında yer alan Johnson Controls YORK, nano teknolojiye sahip hava temizleyicileriyle evlere ve işyerlerine sağlık getiriyor. YORK hava temizleyicilerin yenilikler sunan modeli, çoğu kimse için büyük bir sorun olan ayakkabı kokusunu ortadan kaldırıyor. YORK’un özel olarak geliştirdiği YH07 model hava temizleyici sayesinde ayakkabı kokusu artık tarihe karışıyor.

YORK YH07 ayakkabı hava temizleyicisi, uzun süre giyilmekten ya da spor yapmaktan dolayı ağır bir kokuya bürünen ayakkabıları kötü kokulardan kurtarıyor. Bu benzersiz ürün, ergonomik dizaynı sayesinde her türlü kadın ve erkek ayakkabısı ile çizmelere uygun şekilde yerleştirilip rahatlıkla kullanılabiliyor. 0,2 metrekarelik alanda etkili çalışan YORK YH07, en gelişmiş iyonlaşma teknolojisini kullanarak bakteri ve kötü kokuları kısa sürede yok ediyor. YORK YH07 saatte sadece 1 watt enerji harcıyor ve çok sessiz çalışıyor. Ürünü ayrıca pille kullanmak da mümkün. Normal ve güçlü olmak üzere iki çalışma modu bulunan YORK YH07 ayakkabı hava temizleyicisi 2 yıl garantili olarak satılıyor. Üstelik de sadece 205 gram ağırlığında olduğu için çantada bile kolaylıkla taşınabiliyor.

www.bionano.com.tr adresini ziyaret ederek YORK Hava Temizleyicileri hakkında bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz. YORK Hava Temizleyicileri internet üzerinde www.hepsiburada.com, www.estore.com.tr, www.hipernex.com, www.e-bebek.com, www.evimizinherseyi.com, www.weblebi.com, www.shopping.com.tr, www.pratikev.com gibi online satış noktalarından da temin edilebiliyor. YORK Hava Temizleyicileri aynı zamanda Media Saturn mağazalarında da Eylül 2007 tarihi itibariyle satışa sunulmuş bulunuyor.

YORK YH07 ayakkabı hava temizleyicisinin tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 77 YTL’dir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT