Yükselen Yıldız Annem İçin: Rocket Dog

Alışveriş Alışveriş Yükselen Yıldız Annem İçin: Rocket Dog

Tarihler: 10 Mayıs 2006 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2006 Pazar

Firma: Rocket Dog

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2006 ~ May 14, 2006
YÜKSELEN YILDIZIM ANNEM İÇİN: ROCKET DOG
MODANIN YÜKSELEN YILDIZI ROCKET DOG, “YÜKSELEN YILDIZIM ANNEM İÇİN” SLOGANIYLA ANNELER GÜNÜ HEDİYE SEÇENEKLERİ ARASINDA YER ALIYOR . İLK KEZ BABET SPOR AYAKKABI TARZINI BİRLEŞTİREN TASARIMLARI İLE MODA DÜNYASINDA DEVRİM YARATAN MARKA, ÇARPICI BİR KOLEKSİYON SUNUYOR.

Müdavimleri arasında dünya jet sosyetesinin ele avuca sığmaz güzeli Paris Hilton, Hollywood’un seksi yıldızı Demi Moore, podyumların aranan top madeli Carmen Kaas, Sinemanın seksi sarışını Christina Applegate ve İngiliz aktris Minnie Driver gibi ünlü isimlerin de bulunduğu ROCKET DOG çılgınlığı, çok kısa zamanda Türkiye’yi de sardı. “YÜKSELEN YILDIZIM ANNEM” sloganı ile Anneler Günü hediye seçenekleri arasında yer alan ROCKET DOG, rahat bir tarzı seçen anneler için ideal.

Ünlü marka, bu sezon ilk kez Türkiye’ye koleksiyonunu sunuyor. Babet görünümlü spor ayakkabılar, Rocket Dog’u farklılaştırıyor. Babet ve espadril çılgınlığının tasarım dehasına dönüştüğü koleksiyonda, keten rahatlığı öne çıkıyor. Hem rahat hem de iddialı ama asla şık olma iddiasında değil. Kendine özgü bir sitili tanımlayan Rocket Dog, doğayla buluşmanın mümkün olabildiği tek ayakkabı koleksiyonunu sunuyor. Hiç kimseye benzemeyen bir tarz, çılgın gibi görünen ama özgünlük sağlayan Rocket Dog, bu sezon en çok çiçek desenleri, renkli baskılara yer veriyor. Payetli babetler ise gece gündüz şık ve çarpıcı..

www.vesderi.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT