Yumuşak Dokulu ve Hava Geçirme Özellikli

Alışveriş Alışveriş Yumuşak Dokulu ve Hava Geçirme Özellikli

Tarihler: 24 Nisan 2012 Salı ~ 24 Haziran 2012 Pazar

Firma: Fresh’n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2012 ~ Haz 24, 2012

Yumuşak Dokulu ve Hava Geçirme Özellikli Yenilenen Fresh’n Soft Göğüs Pedi

Türkiye’nin ıslak temizlik mendili alanında ilk ve öncü markası Fresh'n Soft, annelerin hayatını kolaylaştırmak ve sağlıklı emzirme için göğüs pedi kullanımını öneriyor. Fresh’n Soft Göğüs Pedi, pratik şekli ve yumuşak dokusu ile rahat ve hijyenik kullanım sağlıyor.

Yumuşak dokusu ve hava geçirme özelliğine sahip yenilenen dış tabakası ile cildin hava almasını sağlayan Fresh’n Soft Göğüs Pedi, koku oluşumunu ve tahrişi engeller. Kullanım kolaylığı ile emziren annelerin ve bebeklerin sağlığını korur. Aynı zamanda kıyafetlerin altından belli olmaz ve lekelenmeyi önler.

Meme dokusu, gebelik döneminde artan östrojen hormonunun etkisiyle ilk haftalardan itibaren önemli değişikliklere uğruyor ve 20. haftadan itibaren ilk süt, meme kanallarından salgılanmaya hazır hale geliyor. Bu da annelik duygusunu yoğun olarak yaşatmaya başlıyor. Ancak doğum sonrası dönemde ise, bebeği emzirme sırasında anne çeşitli zorluklar yaşayabiliyor. Yaşanan zorlukların başında, sütün belirli dönemlerde göğüs ucundan akması ile meme ucunda oluşan tahriş ve yaralar geliyor.

Tahriş ve yara izlerinin asıl sebebinin emzirmeden sonra göğsün yeteri kadar temizlenememesi olarak belirtiliyor. Göğüs ucunda oluşan tahriş ve yanma hissi hem anneyi rahatsız ediyor hem de bebeğin sağlığı açısından tehlike içerebiliyor.

Fresh’n Soft Göğüs Pedi, emzirme sonrasında göğüs uçlarında kalan sütü emerek cildin kuru kalmasını sağlar ve bakteri oluşumunu engeller. Anatomik şekli ile vücuda uyum göstererek, emziren annelere rahat hareket etme imkânı sunar.

Ürün Fiyatı: 5,45 TL

www.freshnsoft.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT