Yuvanızı Baştan Başa Medıa Markt İle Donatın

Alışveriş Alışveriş Yuvanızı Baştan Başa Medıa Markt İle Donatın

Tarihler: 07 Mart 2011 Pazartesi ~ 07 Nisan 2011 Perşembe

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2011 ~ Nis 7, 2011

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte, evlenmeyi düşünen çiftleri, yeni kuracakları yuvalarını donatmak için yapacakları çeyiz alışverişi heyecanı sarıyor. Zamandan ve bütçeden kazanmak isteyen çiftler, çeyizindeki eksikleri tamamlayabilmek için planlar yapmaya başlıyor, buzdolabı, elektrikli süpürge, ütü, tost makinesi, tencere-tava, televizyon derken birçok eşya, alınacaklar listesindeki yerini alıyor.

Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı çeyiz alışverişi yapmak isteyenler, tüm Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de Media Markt’larda buluşuyor.

Media Markt’a Gelen Çiftler Eli Dolu Dönüyor!

Türkiye’deki 16 mağazası ile dünya markalarını, en geniş ürün seçeneğini, en iyi hizmet kalitesini, en uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt, evlilik hazırlıkları yapan tüm çiftler için 50.000 çeşidin üzerinde dünya markası ürünün tek adresi olmaya devam ediyor.

Media Markt, en son teknoloji ile donatılmış dünya markası ürünleri, en uygun fiyatlarla satın almak isteyen, evlilik hazırlığındaki tüm çiftleri mağazalarına bekliyor. Evlilik hayali kuranlar, Media Markt’larda, televizyondan ses sistemlerine, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, mutfak gereçlerinden daha pek çok ürüne, hiçbir yerde rastlanmamış en uygun fiyatlarla ve çok cazip taksit imkanları ile sahip olabiliyorlar.

Media Markt’ın sunduğu birbirinden özel ürünler, yeni evlenecek çiftlerin hem ev dekorasyonlarına uyum sağlayarak hayallarindeki evi kurmalarına yardımcı olacak, hem de ev işlerinde harcayacakları zamanı kısaltarak, keyiflerine keyif katacak. Üstüne üstlük çeyiz alışverişinde Mediamarkt’ı seçen bu şanslı çiftler, tüm bunları en düşük fiyatla alarak paradan tasarruf edip, mutlu yuvalarının keyfini sürecekler.

Çay makineleri, Türk kahve makineleri, mutfak robotları, mini ve mikrodalga fırınlar, tost makineleri, tencere ve tava gibi mutfakta hayatınızı kolaylaştıracak ve hayatınıza lezzet katacak küçük ev aletleri, saç kurutma makineleri, saç şekillendirme ürünleri, traş makineleri, epilatörler gibi her zaman bakımlı görünmenizi sağlayacak kişisel bakım ürünleri, ütüler ve elektrikli süpürgeler gibi sizin ve evinizin her zaman temiz ve güzel görünmenizi sağlayacak ev bakım ürünleri, dünya markalarının ürettiği ve dayanıklılığı ve estetiği ile yıllarca keyifle kullanabileceğiniz buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, çamaşır kurutma makineleri ve fırınlar, son teknoloji ile üretilen ve hayatınıza zevk ve neşe katacak televizyonlar, ses ve görüntü sistemleri, oyun konsolları, oyunlar, filmler, müzikler ve daha binlerce çeşit ürünü, hiçbir yerde bulamayacağınız çeşitlilikte, uygun fiyat ve fırsatlarla bir arada, Mediamarkt mağazalarında bulabilirsiniz.

Mağaza Mağaza Dolaşmaya Son! Ürün Karşılaştırmanın En Keyifli Adresi Media Markt…

Evliliğe aday çiftler, Media Markt’ın 4000 ile 8500 metrekarelik mağazalarında alışveriş yapmanın keyfine varıyorlar. Mağaza mağaza gezip, ürün ve markaları karşılaştırmak için uzun saatler harcayıp strese girmektense, Media Markt mağazalarına gelip 50.000 çeşidin üzerinde ürünü, yan yana görüp karşılaştırarak ve test ederek satın alma imkanı buluyorlar ve evlilik alışverişinin tadını çıkarıyorlar.

Evlenecek Çiftleri, Hediye Kartı İle Mutlu Edin...

Media Markt, yeni evlenecek çiftlere hediye almak isteyenleri de düşünüyor. Birçok ürüne ihtiyacı olan çiftlerin ne istediğinden emin olamayanlar, Media Markt’lardan alacakları hediye kartı ile sevdiklerini mutlu ediyorlar. Böylece çiftler 25 TL, 50 TL ve 100 TL gibi fiyatlardan oluşan bu hediye kartlar ile neye ihtiyaçları varsa Media Markt’lara gelip, başkaca bir ücret ödemeden, hediye kartları ile alışveriş yapıyorlar. Bu da demek oluyor ki evlenecek çiftler için en doğru hediye, “Medimarkt Hediye Kart”.

Farklı ürün gruplarında ulaşılmaz gibi görünen pek çok elektronik ürüne, kolayca sahip olmanın keyfini yaşamak için Media Markt’lardan birine uğramanız yeterli….

Media Markt’ların adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT