Zahmetsiz Şık ve Zamansız Romantik

Alışveriş Alışveriş Zahmetsiz Şık ve Zamansız Romantik

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: BNG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
BNG’DEN YENİ SEZON MUCİZESİ
‘ZAHMETSİZ ŞIK’ ve ‘ZAMANSIZ ROMANTİK’
Zahmetsiz Şık ve Zamansız Romantik. Gitgide daha yorucu, karışık ve kaotik hale gelen dünyamızda BNG markasının tasarımcısı, kadınların peşinden koştuğu en önemli iki kavramın Zamansızlık ve Zahmetsizlik olduğunu düşünüyor. BNG tasarımcısına göre günümüzün kadını bir gün içinde rahatını bozmadan birbirinden farklı ruh hallerine bürünebilmek ve bunu yaparken şıklığını koruyabilmek amacında.

BNG’nin her sezon neredeyse aksatmadan her parçasında hissettirdiği Zahmetsiz Şıklık 09 ilkbahar yaz koleksiyonunda daha da güçlü bir şekilde öne çıkıyor. Bu yazın her zamankinden daha sıcak geçeceğini ve doğal kumaşların daha da ön plana çıkacağını söyleyen marka, bu koleksiyonda da orjinal ürünler kullanmış. Japonya kökenli elde dokunmuş özel Keten, 1800 -2200 mt’ye kadar uzanan yapısıyla, ipek kozası tarafından insana sunulan tek lif dokusuna sahip İpek, vücudun havayla temasını sağlayan Jersey, kumaş yelpazesinde ilk göze çarpanlardan. Bu özel kumaşların yanında İtalyan iplikten örülmüş keten ve koton dokunuşlu trikolar da koleksiyonun vazgeçilmezlerinden.

BNG’ye damgasını vuran temel özellik ise siyah renge verdiği önem. Siyah, BNG’nin taşıyıcı gücü, lokomotifi bu yazın koleksiyonunda da önemli yerini almış. Siyah renk ile el ele tutuşabilen antrasit, kemik rengi, bej, ekru, okyanus mavisi ve lila, BNG’nin karakterini şekillendiren diğer renkler. Markaya, kontrastları birleştirmeyi seven bir tasarımcı şekil verdiği için, siyahın karşısında beyaz da onun kadar güçlü olarak yerini alır.

Bazı ürünler kendini birden fazla şekilde ifade ediyor…
BNG’yi farklı kılan özelliklerden bir diğeri ise bazı parçaların birden fazla giyilme şeklinin olması. Keşfetmeyi ve keşfedilmeyi seven BNG kadını, bu sayede her parçayı kişiselleştirerek, kendi tarzını daha iyi yansıtabiliyor. BNG, son koleksiyonuyla sofistike, rahat ve lüks dokunuşlu ifadelerini tam olarak yansıtabilen bir marka olarak yerini daha da sağlamlaştırıyor.

BNG tasarımcısı kendi imzasını, 2009 ilkbahar yaz sezonunda siyahın büyüleyici dünyasında gezinmek, tasarımlarında rahat kesimleri sürpriz detaylarla güncellemek ve onlara zamansız bir hava katmak olarak tanımlıyor. Buna, orjinal ve eşsiz kumaşlar ile mücevher gibi konumlandırılan aksesuarlar da eklenince 2009 İlkbahar Yaz sezonunun özgün koleksiyonlarından biri ortaya çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT