Zamana Meydan Okuyan Annelerin Hediyesi Olay’den

Alışveriş Alışveriş Zamana Meydan Okuyan Annelerin Hediyesi Olay’den

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Olay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Zamana Meydan Okuyan Kadınların tercihi Olay Total Effects Gündüz Kremi, özel formülü sayesinde yaşlanmanın 7 etkisiyle birden savaşıyor. Kırışıklıkları ve yaşlılık lekelerini en aza indirerek daha sıkı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Anneler Günü yaklaşıyor. Hediyelerin en güzeline layık annelerimizi, bu önemli mutlu etmek hepimiz için önemlidir. Bu yüzden günler öncesinden hediye alternatiflerini düşünmeye başlarız. Annenize henüz ne alacağınıza karar veremediyseniz Olay Total Effects ile zamana meydan okumasına yardımcı olun.

Tüm dünyada 20 milyondan fazla* kadın tarafından tercih edilen, OLAY Total Effects Nemlendirici Gündüz Kremi, yaşlanmanın 7 işaretine karşı savaşan 7 farklı bileşeni tek bir kremde buluşturarak ve cildin yenilenmesine yardımcı oluyor. Total Effects’in yaşlanmayı geciktirme etkili özel formülü 3 farklı bileşenden meydana geliyor; Niacinamide vitamin B3, cildi sıkılaştırırken, yüzeydeki hücrelerin daha fazla yenilenmesini sağlıyor. Pro-vitamin B5, cildin nem seviyesinin artmasına yardımcı oluyor. Vitamin E ve C ise anti-oksidan etkisinin artırılmasına yardımcı olarak cilde zarar veren güneş ışığı, aşırı yorgunluk, sigara ve hava kirliliği gibi dış kaynakların olumsuz etkilerine karşı cildin korunmasına yardımcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT