Zebra Technologies, Şimdiye Kadarki En Hızlı ZXP Series 8™ Güvenli Düzenleme Yazıcısını Tüm Dünyada Piyasaya Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Zebra Technologies, Şimdiye Kadarki En Hızlı ZXP Series 8™ Güvenli Düzenleme Yazıcısını Tüm Dünyada Piyasaya Sunuyor

Tarihler: 13 Aralık 2010 Pazartesi ~ 13 Ocak 2011 Perşembe

Firma: Zebra Technologies

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2010 ~ Oca 13, 2011
Zebra Technologies, Şimdiye Kadarki En Hızlı ZXP Series 8™ Güvenli Düzenleme Yazıcısını Tüm Dünyada Piyasaya Sunuyor

Anında düzenleme yazıcısı, sektörün istek üzerine finans sektorune ozel kart yazdırma gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor.

Uzman baskı ve otomatik kimlik tanımlama çözümlerinde küresel bir lider olan Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), 7-9 Aralık 2010’da düzenlenen CARTES & IDentification Expo`da (Salon 3, Stand E112) ZXP Series 8™ Güvenli Düzenleme yazıcısının dünya çapında piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu yazıcı, sektörün istek üzerine kredi kartı, bankamatik kartı ve ATM kartları yazdırma gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor. Zebra’nın Anında Düzenleme yazıcısı, tüm dünyada güvenli finansal kart yazdırma, kodlama ve düzenlemenin önemini vurguluyor.

Güvenli Yazdırma Seçenekleri

Zebra’nın ZXP Series 8 Güvenli Düzenleme yazıcısı, lider uygulama tedarikçileriyle birlikte, düz, kabarmasız kartlar üzerine tam olarak etkinleştirilmiş banka, kredi ve ATM kartları yazdırabiliyor. Bu işlem, mali kuruluşun bulunduğu yerde anında, müşteri noktasında gerçekleştirilerek müşterilerin genel olarak yeni kart için bekledikleri süreden tasarruf etmesini sağlıyor. ZXP Anında Düzenleme yazıcısı bankaların, perakendecilerin ve yüksek eğitim kurumlarının, uzak noktalarda istek üzerine finansal kartlar yazdırmasına olanak tanıyor.

Ödüllü ZXP Series 8 yeniden aktarım kart yazıcısının teknolojisini yükselten bu Güvenli Düzenleme sürümü yazıcı, yetkisiz erişimlere karşı koruma için bir kilit mekanizması, yarı saydam giriş/çıkış yuvaları ve ağdan iletim sırasında kart sahibinin hassas verilerini korumak için bir şifreleme sistemi barındırıyor. Ayrıca, elektro-mekanik karakteristiklerine, mantıksal arayüze ve EMVCo Standartlarında tanımlanan iletim protokolü gereksinimlerine uygunluğu test eden EMV Level 1 sertifikasına sahip akıllı kart kodlamasının güvenlik şartnamelerini de karşılıyor.

Zebra Technologies EMEA ürün müdürü Richard Powlesland ürün ile ilgili olarak yaptığı yorumda; “Zebra, geniş ürün portföyümüze kattığı ZXP Series 8 Anında Düzenleme yazıcısı ile piyasa taleplerini karşılamaya devam ediyor. Satın alınabilir yazdırma ürünlerimizi çeşitlendirerek müşterilerimize ve iş ortaklarımıza işlerini dünya çapında yürütmek için daha verimli yollar sunuyoruz” dedi.

Zebra Technologies, finans kuruluşlarina eksiksiz bir çözüm sunmak amacıyla lider bankamatik/kredi karti çözümleri tedarikçileri ile birlikte çalışıyor. Bu ortaklıklar, ortakların dinamik ve benzersiz anında düzenleme yazılımı ile ZXP SI yazıcının özelliklerini bir araya getirerek müşterilere özelleştirilebilir çözümler sunar.

Bu ortaklar şunlardır: -

Smartsoft: Türkiye merkezli ve ABD`de ofisleri bulunan Smartsoft, tüm dünyada eksiksiz Anında Düzenleme ve akıllı kart çözümleri sunuyor. -

Gemalto: Fransa merkezli Gemalto, eksiksiz Anında Düzenleme çözümü paketi ile küresel bir şirket.

Zebra Technologies EMEA ürün müdürü Richard Powlesland: "Sektördeki lider uygulama tedarikçisi firmaların ZXP Anında Düzenleme Yazıcısını kabul etmesi ve benimsemesi heyecan verici ve ürünümüzü gücünü gösteriyor” dedi.

Satın Alınabilir Yazdırma Seçenekleri

ZXP ailesini genişleten Zebra, ayrıca CARTES & IDentification Expo`da hızlı, yüksek kaliteli doğrudan karta yazdırma işlemleri için düşük maliyetli bir seçenek olan ZXP Series 3™ yazıcısını da duyurdu. 2011`in ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak olan ZXP Series 3, kart yazdırma pazarında eşsiz niteliklere sahip ve etkileyici bir fiyat seviyesinde sınıfındaki en iyi performansı sunan sürücü tabanlı yazdırma teknolojisi gibi çeşitli gelişmiş özellikler kullanıyor.

ZXP Series 8™ Güvenli Düzenleme hakkında daha fazla bilgi için lütfen zebra.com/secureissuance adresini ziyaret edin ya da +44 (0)1628 556000 nolu hattı arayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT