Zen Wedding Koleksiyonu'nda Yeni Sonbahar-Kış Tasarımları

Alışveriş Alışveriş Zen Wedding Koleksiyonu'nda Yeni Sonbahar-Kış Tasarımları

Tarihler: 28 Eylül 2011 Çarşamba ~ 28 Ekim 2011 Cuma

Firma: Zen Diamond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2011 ~ Eki 28, 2011

Düğün günü içinizdeki tüm ışıltıyı yansıtan en önemli unsurlardan biri düğün mücevherleriniz… Türkiye'de pırlantanın lideri Zen Diamond, Wedding koleksiyonuna eklediği sonbahar-kış dönemine özel yeni tasarımları ile farklı gelinlik modelleriyle kombine edebileceğiz birçok alternatif sunuyor.

Beyaz altın alyansın pırlantalı zincir ile çevrelendiği "Love Chain" modelleri, modern tasarımları sevenler için hazırlandı. Pırlantalı yüzüğe farklı bir yorum getiren tektaş görünümlü şık modeller ise tektaşlı tasarımlara göre daha uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Kolye, küpe ve yüzükten oluşan Zen Diamond düğün setleri, klasik ya da modern tarzda tüm gelinliklere büyük bir ihtişam katıyor. Bu özel kombinasyonlar sadece düğün günü değil, sonrasında da kıyafetlerinizdeki zarafetin sırrı olacak.

Pembe altın ve pırlantanın buluştuğu "Blushing Brides", gelinlerin mutluluktan pembeleşen yüzünden ilham alınarak hazırlandı. Tüm zamanların stil ikonu Audrey Hepburn'ü çağrıştıran fiyonklu modeller, günümüzün romantik gelinlerinin tercihi olacak.

Gelinliğinize saflığın simgesi zümrüt ya da sadakatin simgesi safir ile renk ve hareket katabilirsiniz. Değerli renkli taşların pırlantalarla buluştuğu modeller sundukları şıklığın yanı sıra, ifade ettikleri ile de düğün gününde tercih edilmeye başladı. Zümrüt yeşil rengin tonuyla saflığı, safir ise görkemi ve asaleti simgeliyor. Kraliyet ailesinden önemli isimler gelinliği renkli taşlarla süslenmiş tasarımlarla süslemişti.

Lady Diana'nın pırlantaların çevrelediği safir taşlı yüzüğü unutulmazlar arasında. Zen Wedding koleksiyonundaki tasarımlara Zen Diamond mağazaları, satın alma noktaları ve www.zenpirlanta.com adresinden ulaşabilirsiniz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT