Zenith `Defy Classic` ile Babalar Günü`nde Gücü, Performansı ve Lüksü Armağan Edin

Alışveriş Alışveriş Zenith `Defy Classic` ile Babalar Günü`nde Gücü, Performansı ve Lüksü Armağan Edin

Tarihler: 11 Haziran 2007 Pazartesi ~ 17 Haziran 2007 Pazar

Firma: Zenith

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2007 ~ Haz 17, 2007
ZENITH “DEFY CLASSIC” İLE BABALAR GÜNÜ`NDE GÜCÜ, PERFORMANSI VE LÜKSÜ ARMAĞAN EDİN...!

Mutlak zarafet ve teknik uzmanlığın simgesi olan Zenith Saatleri “DEFY CLASSIC“ modeli istisnasız tüm babaları çok heyecanlandıracak...

Dünyanın en büyük lüks tüketim ürünleri grubu LOUIS VUITTON’un sahibi olduğu ZENITH Saatleri zarafet ve asilliğin simgesi. Türkiye Distribütörlüğü Konyalı Saat tarafından yürütülen Zenith “DEFY CLASSIC” koleksiyonu babalara özel, eşsiz bir tarz ve performansı bir arada sunuyor.

“DEFY CLASSIC” koleksiyonu güçlü erkeksi silueti, güçlü zarafeti ve ortaya çıkardığı yaşam biçimi ile herkesi çok etkileyecek… Son derece dinamik çizgileri ve canlı profili ile günümüze bağlı olan Zenith DEFY CLASSIC mükemmel bir tekniğe işaret ediyor. Futuristik bir tasarım, yeni malzemeler ve alışılmamış bir yapım tekniği… Tüm modellerde yenilikçi malzemelerin kombinasyonu, en zorlu koşullarda kullanılması amaçlanan bir mekanizma, yeni kasa ve kayışlar göze çarpıyor. Avangard tasarımı, güçlü hareketi ve atletik kasası ile Zenith DEFY CLASSIC özel bir yaşam biçimini, babaların bileklerine taşıyacak.

Başarılı bir erkeğin kollarını süslemek için tasarlanan Zenith DEFY CLASSIC şıklıktan ödün vermeden, modern çizgileri ile babalara hitap ederken rahatlık ve yaşamın dinamizmini vurguluyor.

Çelik ve Rose Altın seçenekleri ile karşımıza çıkan bu koleksiyonun satış fiyatı 9.000 CHF – 30.000 CHF (İsviçre Frangı) arasında değişiyor.

Zenith Saatleri Türkiye Distribütörü: Konyalı Saat
Tel: 0212 494 32 32


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT