Zümrütten gelen ışıltı Tekin Seyrekoğlu “Bright Koleksiyonu”nda…

Alışveriş Alışveriş Zümrütten gelen ışıltı Tekin Seyrekoğlu “Bright Koleksiyonu”nda…

Tarihler: 23 Haziran 2009 Salı ~ 23 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Tekin Seyrekoğlu

Telefon: 0212 527 21 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2009 ~ Tem 23, 2009
Zümrütten gelen ışıltı Tekin Seyrekoğlu “Bright Koleksiyonu”nda…
İlklerin ve yeni tasarımların öncüsü Tekin Seyrekoğlu Mücevherat yarım asırlık tecrübesi, modern çizgileri ve değişik modelleriyle altın dünyasını süslüyor. Kullandığı her parçayı özenle seçen ve en iyi işçilikle şekillendiren Tekin Seyrekoğlu, zümrütün renginden ilham aldığı “Bright Koleksiyonu” ile yine göz dolduracak. Altının mine işlemelerle ve swarovski taşlarla süslendiği zümrütü çağrıştıran kolye, yüzük ve küpeden oluşan set yaz aylarında bayanların vazgeçilmezi olacak.

Özel anlarınızın en önemli tamamlayıcısıdır takı. Bu yüzden her anınız için tercih edebileceğiniz kolye, yüzük ve küpe ile günün her saati şıklığınızı yakalayabilirsiniz. Tasarımlarında doğadan esinlenen ve doğal renklere ağırlık veren Tekin Seyrekoğlu Mücevherat, yeni koleksiyonunda zümrütün asil yeşilini kullanarak bayanların zarafetine katkıda bulunuyor. Bayanların vazgeçilmezi olan altın; zümrüt yeşili, swarovski taş ve mine üçlüsü ile bezenerek hazırlanmış “Bright Koleksiyonu”, fark yaratmak isteyen bayanların ilk tercihi olacak.

Zümrütün parlak yeşilinin swarovski taşlar ve mine işlemelerle bezendiği Tekin Seyrekoğlu Mücevherat “Bright Koleksiyonu”, Türkiye genelindeki tüm seçkin kuyumcularda beğeninize sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT