Altın Küre Ödüllü, 4 Dalda Oscar Adayı Olan Room: Gizli Dünya 19 Şubat'ta Sinemalarda

Altın Küre Ödüllü, 4 Dalda Oscar Adayı Olan Room: Gizli Dünya 19 Şubat'ta Sinemalarda

Sinema Sinema Haberleri Altın Küre Ödüllü, 4 Dalda Oscar Adayı Olan Room: Gizli Dünya 19 Şubat'ta Sinemalarda

Her iyi anne gibi, Ma da kendini Jack'in mutluluğuna adamıştır ve bu küçücük odada ona büyük bir dünya yaratmaya çalışır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 16, 2016

Toronto Film Festivali’nde “Halkın Seçimi”, Altın Küre ve BAFTA’da “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerini alan ve “En İyi Kadın Oyuncu”, “En iyi Film” dahil 4 dalda Oscar adayı olan "ROOM: GİZLİ DÜNYA” 19 Şubat’ta ülkemizde PinemArt dağıtımıyla vizyona girecektir.

Bir anne ve çocuğu arasındaki sonsuz sevginin benzersiz ve dokunaklı hikâyesini anlatan “Room: Gizli Dünya”da Ma (Brie Larson), 7 yıl önce Nick (Sean Bridgers) tarafından kaçırılır ve bir odaya kapatılır.

2 yıl sonra oğlu Jack dünyaya gelir ve yaşam artık eskisinden de zor bir hale gelir. Her iyi anne gibi, Ma da kendini Jack'in mutluluğuna adamıştır ve bu küçücük odada ona büyük bir dünya yaratmaya çalışır.

Penceresi olmayan, 3'e 3 metre bir alanda, Ma üstü kapalı bir şekilde "Oda" dediği yerde, Jack'in iyi bir hayat yaşamasını sağlamak için elinden geleni yapar. Ama Jack'in, bitmek tükenmez soruları ve artık bu dünyanın ona yetmemesi, kaçmak için riskli bir plan yapmasına neden olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT